Winter in Sweden (Photo: Fredrik Broman/imagebank.swede.se) Winter in Sweden (Photo: Mikko Nikkinen/imageabank.sweden.se) Stockholm (Photo: Henrik Trygg/imagebank.sweden.se) Gothenburg main street Avenyn (Photo: Patrik Gunnar Helin/Göteborg & Co) Winter in West Sweden (Photo: Mikael Svensson/bildarkivet.se) Western Harbour and Turning Torso in Malmö (Photo: Peter Westrup/Folio)

Velkommen til Sverige!

Få inspirasjon til å oppdage Sverige på nytt med familie eller venner!  Sverige er nordmenns mest besøkte ferieland, og det perfekte reisemålet for familien eller hva med en vennetur over grensen? På disse sidene finner du inspirasjon og mye nyttig informasjon om nabolandet vårt. Se mangfoldet i steder å besøker, byer å oppleve, natur å utforske, mat å nyte og mye, mye mer. Velkommen til Sverige!


Gothenburg in West Sweden

Weekend i Sverige

Ta en weekendtur til Sverige! Unn deg et besøk på et svensk slott, en avkoblende spa-opplevelse, gode matopplevelser på flotte restauranter, gårdsbutikker, kroer, kafeer eller mer. For ikke å snakke om alle aktivitetsmulighetene. 

Dressin ride in Skåne

Svenske Øyeblikk

Besøk vår Swedishmoment-side! En nettside bygget for at du skal få se fantastiske ting og øyeblikk som bare kan oppleves i Sverige. Her ønsker vi å inspirere deg på en måte som turistbøkene ikke kan. Finn ting å gjøre, steder å se og øyeblikk å oppleve i Sverige.

Bro Hof Slott Golf Club, just outside Stockholm

Golf i Sverige

Sverige har over 480 golfbaner, og sporten er i sterk vekst. Her finner vi alt fra baner i kupert kystterreng til baner i skogen med buktende bekker.

Baldersnäs Manor in Dals

Svenske slott og herregårder

Unn deg litt adelig luksus og koble av på et av Sveriges mange slott eller herregårder. Her kan du nyte god mat og drikke i fantastiske omgivelser.

World class oysters from the West Sweden

Regionene - Den fantastiske vestkysten

Vestkysten i Sverige har sin helt egen marine versjon av "The Big Five": Kreps, hummer, østers, reker og blåskjell. Det kalde, krystallklare vannet sørger for at skalldyrene herfra er av ypperste kvalitet.

Mii Gullo Spa at Fjällnäs in Härjedalen

Spa i Sverige

Spa blir stadig mer populært i Sverige, i takt med at mange opplever at de innimellom trenger å bli skjemt bort for å klare sin hektiske livsstil.

ABBA The Museum

ABBA The Museum

Det har tatt sin tid, men nå er ventetiden endelig over. Mine damer og herrer – vi presenterer ABBA The Museum i Stockholm!

Seafood from Gothenburg, West Sweden

Mat & Drikke i Gøteborg

Det er ingenting som slår makrellen, torsken, piggvaren, lysingen eller hvittingen som er fanget i Gøteborgs farvann og tilberedt med stor faglig dyktighet på noen av Sveriges beste fiskerestauranter.

Sweden

Få tips og inspirasjon om Sverige som reisemål!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få inspirasjon rett i mailboksen din fullspekket med mye inspirasjon og gode tips om Sverige som reisemål.


Kommende hendelser i Sverige Bookable accomodation

  • Julemarked på Julita Gård23 oktober - 27 oktober
  • Lights in Alingsås26 september - 06 november
  • Umeå Fashion Week07 oktober - 11 oktober
  • Music Around Malmö09 oktober - 26 november
  • Lund International Choral Festival13 oktober - 19 oktober
Vis alle hendelser

Bestill på nettet gjennom VisitSwedens partnere

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden