• © Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Place

Places

Varbergs Stadshotell

Varbergs Stadshotell & Asia Spa er et af Sveriges mest moderne konference- og wellness-hoteller. Den stemningsfyldte atmosfære fra starten af 1900-tallet er omsorgsfuldt forenet med den seneste teknik og med 1000 års inspiration fra Fjernøsten.

Vores ambition er simpel: Vi vil give jer en oplevelse, der ligger langt ud over det normale! Vi vil, at I skal opleve et dejligt sted at være, finde behageligt selskab og vende hjem med mindet om et fantastisk ophold!

Alle vores 123 værelser er nænsomt renoveret og har bevaret hotellets karakteristiske atmosfære fra det tidlige 1900-tal samtidig med, at værelserne har alle moderne bekvemmeligheder. Hotellets behagelige atmosfære skabes af både vores smukke spa OG de hyggelige værelser OG lækkerierne i vores restaurant.

Hvad der er vigtigst, lader sig nok ikke afgøre, men når I først har prøvet det, forstår I nemt, hvorfor så mange kommer tilbage til os efter nye oplevelser. Vores store asiatisk inspireret spa-afdeling breder sig på hele hotellets øverste etage. Her kan I finde fred og den indre ro, genfinde balancen, rydde op i dagligdagens mange tanker og få ny energi til både krop og sjæl.

Discussion about Varbergs Stadshotell

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden