• © Gekås Ullared

Place

Places

Connect with Gekås Ullared Hytter og Camping

Gekås Ullared Hytter og Camping

Ullared handler primært om shopping, så 1 dag ofte ikke er nok! Glem ikke at der jo både er Gekås Ullared med over 20.000 m2 spændende indkøbsmuligheder, alle de andre forretninger og outlets, samt diverse seværdigheder og attraktioner på egnen omkring centret.

Gekås Ullared Camping & Stugby ligger blot et stenkast fra varehuset og har flere velfungerende og prismæssigt attraktive overnatnings- og miniferie-muligheder. Vælg mellem store bjælkehytter, mindre campinghytter, lejligheder, motelværelser og campingvogne – eller kom med jeres eget telt eller campingvogn. Alt kan bestilles online for én eller flere nætter ad gangen.

Der er også sauna og grill-områder til hygge om aftenen, samt det super-populære eventyr-golf. De fleste boliger har køkkenfaciliteter, men der er også et stort udbud af spisesteder, caféer og andet praktisk i Ullared. Alt efter præference kan du altså vælge imellem ca. 900 sengepladser, i forskellige typer af hytter, og 500 telt- eller campingvogns-pladser. Husk blot, at det er en god idé at være ude i god tid! Shopping-ture med en overnatning (eller flere) er meget populære – ikke mindst i kraft af camping-områdets øvrige faciliteter og den dejlige omegn- så der kan være rift om overnatningsmulighederne.

Især hytterne er meget populære, så bestil gerne i god tid.Faciliteterne på Gekås Ullared Camping & Stugby inkluderer blandt meget andet muligheden for hele året at koble af og nyde flere 38 grader varme boblebade i store trætønder – fra spa-området kan man endda samtidig nyde en dejlig udsigt til naturen. Der er også tønder med iskoldt og forfriskende vand for de mere modige. Desuden er der også sauna og grill-områder til hygge om aftenen, samt det super-populære ”eventyr-golf”. Vær dog opmærksom på at det, på grund af den til tider meget store efterspørgsel, er en god idé at booke både grill-plads og spa-tid på forhånd via pladsens kontaktinformation, som du kan finde nedenfor.

Endelig skal det nævnes, at Gekås Ullared Camping & Stugby faktisk har en rigtig fin skibakke, hvor man sagtens kan bruge en hel dag på at øve sin slalom-teknik og have det sjovt med vennerne og familien. Bakken er netop under udvidelse, så den bliver endnu større og længere. Skal turen være en hel lille mini-ferie, kan I blandt andet spille rigtig golf og opleve Hallands varierende natur – eller måske lige tage en runde mere i Gekås Ullared og gøre de sidste fund! – hvem ved, der var måske et godt ”kup” du lige missede i første omgang, eller måske er flere nye billige varer kommet til..(?!)

Discussion about Gekås Ullared Hytter og Camping

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden