• © Grimstorp

  • © Grimstorp

  • © Grimstorp

  • © Grimstorp

Place

Places

Connect with Grimstorp Herregård

Grimstorp Herregård

Den gamle smukke gård Grimstorp ligger som en romantisk perle midt i smuk natur. Trænger du og én du holder af – eller hele familien – til afslapning og luksus i naturskønne omgivelser er dejlige Grimstorp ved Grimstorp-søen et oplagt valg.

Siden Måns Palmstierna i 1797 købte Grimstorp, og flyttede ind med hele sin familie, har slægten holdt til på garden. Dog er Grimstorp langt ældre og nævnes allerede i Erik af Pommerens skriverier så tidligt som 1397.

Selve landstedet Grimstorp består i dag af skov, agre, græsmarker og udyrkede arealer, ialt knap 400 hektar.Omgivet af søer og skove ligger Grimstorp smukt ved Grimstorpssjön. På grund af sin skønne og fredfyldte beliggenhed har Grimstorp igennem mange år været et elsket sted.

Allerede i 1800-tallet kom betalende gæster til for at nyde et ophold i de smukke omgivelser og den rene luft.I dag har du også, på alle årstider, muligheden for at tage et afstressende ophold i en eksklusiv og helt ny-istandsat luksus-lejlighed.

Som de eneste gæster på stedet - og med så megen skøn natur til rådighed - får man virkelig følelsen af luksus og velvære. Sejl en tur på søen og nyd stilheden, eller fang en fisk. Også om vinteren kan du fange fiske – igennem et hul i isen – mens du nyder det smukke landskab.

Den ny-renoverede lejlighed ligger i stueetagen og har egen indgang. Med tre dobbeltværelser, en stor dagligstue med plads til yderligere to gæster, samt køkken og badeværelse med Wellness-afdeling, er der virkelig tale om en luksus-ferielejlighed.

Det gamle herregårdskøkken er nænsomt renoveret og udstyret med mikroovn, komfur, kaffemaskine, kamin, opvaskemaskine og køle-/fryseskab med is-maskine. I køkkenet er der plads til 8 gæster. I tilslutning til køkkenet ligger wellness-afdelingen med boblebadekar, bruser og sauna, hvilestole og TV. Køkkenet og Wellness-afdelingen har gulvvarme. I lejligheden finder du også både vaskemaskine og tørreskab, babytremmeseng og barnestol. I har samtidig adgang til båd og fiskeri.Det omkringliggende område indbyder virkelig til aktiviteter og friluftsliv. Blandt andet kan du fornøje dig med aktiviteter som kano-sejlads, ridning på stier og i skov, eller måske en svingom til Live dansemusik om sommeren.

Både sommer og vinter frister også en smuttur til de nærliggende byer Mullsjö, Ulricehamn eller Falköping, som alle byder på spændende shopping med fine lokale håndværk og tekstiler m.m. I vinterhalvåret har de samme byer også masser af vel-preparerede slalom-pister.For de, der er kommet for total afstressning, velvære og luksus er det værd at vide, at der i umiddelbar nærhed af Grimstorp ligger et dejligt spa, som tilbyder en imponerende lang række af godgørende Wellness-behandlinger.

Discussion about Grimstorp Herregård

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden