• © Lysegårdens Golfklubb

  • © Lysegårdens Golfklubb

  • © Lysegårdens Golfklubb

  • © Lysegårdens Golfklubb

Place

Places

Lysegårdens Golfklub

Lysegårdens GK ligger i Kungälv, cirka 25 km nord for Gøteborg. For mange er dette en uopdaget perle; stikordene for hvad du bydes på er hurtige greens, kuperet terræn og et herligt variertet design!

18-hulsbanen

Lysegårdens 18-hulsbane blev åbnet i 1966. Store dele af banen er synlig fra klubhuset, og som én af flere kuriositeter byder Hul 13 på Vestsveriges højeste strømfald. Et af de morsomste huller er Hul 4, et kort par 3-hul, som giver spilleren en fantastisk udsigt over hele området. Greenen ligger langt nedenfor, hvilket fremhæver det faktum, at banen er indlemmet i det oprindelige naturlandskab. Hul 17 er også specielt – her tvinges spilleren til at slå over vandet for at ramme greenen. 

Mens en del af banen fremstår som åben og med parkdesign, går den anden del gennem skoven og er smal. Flere af hullerne er relativt korte, og banen passer sig godt for nybegyndere. Vandforhindringerne sørger dog alligevel for, at der også er udfordringer for selv erfarne spillere. 

Miljø og træningsfaciliteter

Lysegårdens GK tilbyder fine træningsområder med en stor driving range og både putting green, chipping green, 2 indspils-greens og 2 green bunkere, i forbindelse med chipping greenen, samt 2 fairway bunkere. Det er også en putting green mellem klubhuset og tee på Hul 1. For junior eller voksne nybegynnere findes der også en korthulsbane med 4. hul lige ved siden af træningsområdet.

Overnating

Lysegårdens GK har cirka 8000 greenfee-gæster om året, og mange af dem overnatter på Thorskogs Slott femten minutter fra banen. Udover golfpakker i samarbejde med Thorskogs Slott, tilbyder klubben også golfpakker med andre hoteller og overnatingssteder - se klubbens hjemmeside for mere information.

Banebeskrivelse

18-hulsbane og 9-hulsbane

Par 72.

Gul tee: 5523 meter.

Rød tee: 4663 meter.

Arkitekter: Erik Röhss, Armas Engström og Johan Henriksson

Sæson: Fra april

Greenfee: Differentieret greenfee fra kr 300-500,- kr. afhængig af kalenderuge/tidspunkt på dagen.

Vejbeskrivelse

Bruger du GPS, så indlæg koordinaterne:

Latitude: 57.9422791424

Longitude: 12.0335288063

Discussion about Lysegårdens Golfklub

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden