• © Läckö Golfklubb

 • © Läckö Golfklubb

 • © Läckö Golfklubb

 • © Läckö Golfklubb

Place

Places

Läckö Golfklub

Lyst til en golftur udover det sædvanlige? Lige ved Lidköping i Vestsverige ligger Läckö Golfklub, der rangerer blandt Västergøtlands allerbedste. Du er ikke blot omgivet af knaldgrønne greens og bløde fairways – lige i nærheden kan du også opleve det smukke Läckö Slott og Rørstrand Porcelænsfabrik.

18-hulsbanen

Läckö Golfklubs 18-hulsbane blev åbnet i 2005 og ligger ved byen Lidkøping. Her mødes spillere af et fint klubhus og en 18-hulsbane med generøse greens og fairways i omgivelser af egetræer og et let kuperet banelandskab. Mange af hullerne bringer spilleren ind i områder, der er isoleret fra resten af banen og øvrige spillere, hvor både nybegyndere og erfarne golfere kan nyde spillet helt i fred. Banen rangerer som en af Västergøtlands bedste, og arkitekten har brugt det oprindelige naturlandskab som udgangspunkt for design og layout. Banen har USGA-greens, skønne fairways og ingen blinde huller.

Miljø og træningsfaciliteter

Läckö GK byder spilleren på et flot træningsområde, hvor du kan slå frå måtter såvel som græs-tees. Træningsområdet ligger lige ved siden af parkeringsplasden, og foran klubhuset er der også en fin trænings-green, hvor du kan finpudse færdighederne før du går ud. Läckö Golfklub ligger i et historisk område, der hører til Traneberg og har aner tilbage til 1000-tallet. Efter golfrunden er det altid hyggeligt at slå sig ned i klubbens golfrestaurant. Tranebergs Gästgiveri ligger i den gamle gårds savværk. Interiøret er originalt og stammer fra 1906. Banen ligger i kort afstand fra store attraktioner som Läckö Slott og Rørstrand Porcelænsfabrik. Fiskersamfundet Spikens Fiskeläge, samt turstiene i skovene og langs søen og ved Kållandsö´s vestlige bred, er også populære oplevelser blandt besøgende.

Overnatting

Läckö Golfklubb samarbeider med flere aktører indenfor overnating. Naturum Victoria har 15 hotelværelser til rådighed, mens golfklubben tilbyder golfpakker med overnating for 990,- SEK. Samtlige værelser har smuk udsigt over skov, slot eller Vänerns skærgård. Desuden er der opstillingspladser for campingvogne og autocamper i tilknytning til golfklubben. For yderligere information om Bed & Breakfast, hoteller og hytter til leje se klubbens hjemmeside.

Banebeskrivelse

Par 72

Gul tee: 5944 meter. Rød tee: 4908 meter.

Arkitekt: Susanna Gustafsson

Seson: Fra april

Greenfee: Fra 16.6 – 10.8, 400,- SEK

Øvrige tider – se klubbens hjemmeside.

Vejbeskrivelse

Fra Lidköping kører du mod Läckö Slot. Efter 22 km svinger du til venstre ved skiltet ‘Läckö Golf 3’. Efter gården Traneberg svinger du igen til venstre ved skiltet mod Läckö Golf.

Discussion about Läckö Golfklub

 • Virksomhed:

  Läckö Golfklub

 • Email:

  info@lackogk.se

 • Hjemmeside:

  Läckö Golfklub

 • Besøgsadresse:

  Traneberg, Kållandsö, 531 99 Lidköping

 • Telefonnummer:

  +46-510-101 70

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden