• © Scandic Hotel crown

  • © Scandic Hotel crown

  • © Scandic Hotel crown

Place

Places

Connect with Scandic Crown, Göteborg

Scandic Crown, Göteborg

Scandic Crown hotel er et centralt hotel i Göteborg med mødelokaler, afslapningsområde, restaurant og bar. Vores afslapningscenter, er placeret på øverste etage, og tilbyder sauna, jacuzzi og en enestående udsigt ud over Göteborg. På anden sal har vi mødelokaler til 3-300 mennesker.

Scandic Crown hotel er et centralt hotel i Göteborg med trådløst internetforbindelse, mødelokaler, afslapningsområde, restaurant og bar. Göteborgs mange attraktioner ligger lige i nærheden, og hotellet ligger tæt på Götaplatsen med statuen af Poseidon.

Hotellet er moderne med nymøblerede værelser, og ligger i hjertet af Göteborg, 100 meter fra Hovedbanegården. Vores afslapningscenter, er placeret på øverste etage, og tilbyder sauna, jacuzzi og en enestående udsigt ud over Göteborg. På anden sal har vi mødelokaler til 3-300 mennesker.

Scandic Crown er udstyret med trådløst internet adgang i alle konferencelokaler, og i de fleste af hotelværelserne. Restauranten, som befinder sig i vores gårdhave, serverer lækker mad fra alle dele verdenen. Der er mulighed for nem og sikker parkering i vores garage.

Discussion about Scandic Crown, Göteborg

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden