• Dömle Golf & Country Club

  Dömle Golf & Country Club

  © Dömle Golf & Country Club

 • Dömle Golf & Country Club

  Dömle Golf & Country Club

  © Dömle Golf & Country Club

Place

Places

Dömle Golf & Country Club

18-hulsbanen ved Dömle Golf & Country Club er anlagt i smukke omgivelser ved Dömle Herregård, cirka 30 kilometer nord for Karlstad. Klubben byder på en kombineret Park- og skovbane med flere spændende vandforhindringer og ikke minst Dömleåen, som slingrer sig gennem hele banen.

Banebeskrivelse

På Dömle Golf & Country Club mødes spilleren ikke bare af en 18-hulsbane, men også et af Sveriges længste par-6 huller: Hullet måler 635 meter fra gul tee, og 520 meter fra rød tee.

Banen åbnedes i 1991. Gennem hele runden følges spilleren af Dömleåen, og naturomgivelserne er irgrønne og frodige hele sommeren. Runden ender ved den charmerende Dömle Herregård, som også tilbyder overnating. Golfbanen byder på gode udfordringer for både nybegyndere og erfarne golfspillere, og fra udsigtspunkterne kan man se udover fjelde og skovområder.

Miljø og træningsfaciliteter

Klimaet ved Dömle Golf & Country Club gør at foråret kommer tidligt og at golfsæsonen varer ekstra længe ud på efteråret. Lige i nærheden af banen ligger klubrestauranten i en gammel mølle. Klubben har også en velassorteret proshop.

Overnating

Dömle Golfklubb tilbyder golfpakker med overnating og greenfee i samarbejde med Dömle Herregård. Værelserne er nyrenoverede og behagelige. Ved klubhuset findes også opstillingspladser for mobile home og campingvogn med el. Pris per døgn: 75,- kr. Klubben samarbejder desuden med en række hoteller i nærheden. Se klubbens hjemmeside for mere information.

Fakta om Dömle Golfklubb

 • Par 72.
 • Gul tee: 5770 meter
 • Rød tee: 4897 meter
 • Arkitekt: Lars Andreasson
 • Greenfee: Hverdag senior/junior, 240,-/50,- kr. Weekend senior/junior, 300,-/100,- kr.
 • Sæson: Maj-oktober

Discussion about Dömle Golf & Country Club

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden