• Romeleåsen

  Romeleåsen

  © Romeleåsen

 • Romeleåsen

  Romeleåsen

  © Romeleåsen

 • Romeleåsen

  Romeleåsen

  © Romeleåsen

Place

Places

Romeleåsens Golfklubb

Er du ude efter at opleve mest muligt af det bølgende skånske landskab – ja, så er Romeleåsens Golfklubb det helt rette sted. Golfbanen ligger på højdedraget Romeleåsen cirka 80 meter over havet. Banen præges af kuperet terræn, åbent landskap og få vandforhindringer, og fra visse huller har spilleren milevis af udsigt over det omkringliggende naturlandskab.

Banebeskrivelse

Romeleåsens Golfklubb byder på en flot 18-hulsbane i kuperet terræn. Fra greenen på hul 6 ser man faktisk langt ned mod regionen Österlen. Fairways på den kombinerede park- og skovbane snirkler sig indover det irgrønne landskab, og munder ud i velplejede green-områder.

Miljø og træningsfaciliteter

Romeleåsens Golfklubb blev etableret i 1968. På golfanlæget finder du en korthulsbane, driving range og fine træningsområder i tillæg til hovedbanen. Klubhuset har en virkelig hyggelig restaurant og en velassorteret proshop.

Overnating

Greenfee-spillere som besøger Romeleåsens Golfklubb har mulighed for at benytte en lille camping-plads, som er placeret ved tee på hul 9. Pris: 100,- kr per døgn.

Fakta om Romeleåsens Golfklubb

Par 72

Hvid tee: 5901 meter

Gul tee: 5599 meter

Blå tee: 5181 meter

Rød tee: 4921 meter

Arkitekt: Douglas Brasier

Greenfee: Fra 350,- kr – 440,- kr avhengig av ukedag og måned.

Sæson: april-oktober

Discussion about Romeleåsens Golfklubb

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden