• Tegelberga Golf & Country Club

    Tegelberga Golf & Country Club

    © Tegelberga Golf & Country Club

  • Tegelberga Golf & Country Club

    Tegelberga Golf & Country Club

    © Tegelberga Golf & Country Club

Place

Places

Tegelberga Golf & Country Club

Blot 20 minutter fra Øresundsbroen, der binder Sverige og Danmark sammen, ligger Tegelberga Golf & Country Club. Denne skønne destination vil give dig oplevelsen af et komplet golfanlæg med 27 huller, kuperet terræn og et smukt design kreeret af arkitekten Peter Chamberlain. 18-hulsbanen åbnedet i 1990.

Banebeskrivelse

18-hulsbanen måler 5611 meter fra gul tee og har par på 70. 9-hulsbanen åbnede i 2002 og har par 36, mens den måler 2688 meter fra gul tee. 18-hulsbanen er placeret i typisk skånsk landskab med detaljer som gør runden ekstra betagende. De mange vandforhindringer lokker ikke sjældent bolde fra nybegyndere såvel som mere erfarne spillere, men fremfor alt belønner de den kloge spiller, der tænker sig om en ekstra gang før udslaget. Bane-designet får tankerne til at svæve i retning af klassiske engelske baner. Stikordene er velplejede fairways, silkebløde greens og flot udsigt fra flere steder.

Miljø og træningsfaciliteter

På Tegelberga Golf & Country Club finder du en delvist overdækket driving range, fine træningsområder og adskillige golfinstruktører til rådighed. Konference-faciliteter og en restaurant med et rigtig godt renommè bidrager til, at der er liv og god stemning over hele området fra morgen til aften.

Overnating

Tegelberga Golfklubb samarbejder med en række hoteller i forskellige prisklasser i nærheden. Se klubbens hjemmeside for en komplet oversigt.

Fakta om Tegelberga Golfklubb

Hovedbanen

Par: 70

Gul tee: 5.611 meter

Rød tee: 4.722 meter

Arkitekt: Peter Chamberlain

Greenfee: 350/450 SEK

Sæson: Hele året, såfremt vejret tillader

9-hulsbanen

Par: 35

Gul tee: 2.575

Rød tee: 2.220

Arkitekt: Peter Chamberlain

Greenfee: 150/200 SEK

Sæson: Hele året, såfremt vejret tillader

Book Tee time på Golfsverige.dk

Discussion about Tegelberga Golf & Country Club

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden