• © Torekov Hotell

  • © Torekov Hotell

  • © Torekov Hotell

Place

Places

Torekov Hotel

Forkælelse tæt på havet. Længst ude på Bjärehalvøen i Nordvestlige Skåne ligger Torekov Hotell omgivet af havet og smuk natur. Her oplever I en sjælden ro, og her kan I både bo lækkert i vores topmoderne hotel og lægge krop til afstressende spa-behandlinger. Malerisk – sådan er oplevelsen af tilværelsen på Torekov Hotel. Og måske netop derfor har stedet tiltrukket kræsne tilrejsende i så mange år, selv om du skal helt ud på Bjærehalvøen i det nordvestlige Skåne for at finde det. Her midt i et naturreservat er selv havet tæt på, miljøet er charmerende, og det ”lille ekstra” er en naturlig del af hverdagen.

Her er tilværelsen enkel og behagelig. Du åbner bare døren og træder direkte ud i det skønneste naturreservat. Den unikke natur har lokket besøgende til siden 1800-tallet, og landskabet byder jer på opdagelsesrejser og eventyr. Det handler om service af ekstra høj klasse, ekstra god komfort overalt og ekstra nydelse i SPA-afdelingen. Eksempler på det sidste er relaxafdeling med japansk pool, farve- og lysterapi og – kronen på værket – regndråbemassage, som stammer fra lakotaindianerne.

Torekov Hotell og Bjärehalvøen i det nordvestlige hjørne af Skåne er en oplagt destination for mange danske golfspillere. Her er banerne af absolut højeste, internationale klasse og udvalget af baner enestående. Prøv at kombinere fantastisk golfspil med et skønt ophold på vores nye hotel, der ligger omgivet af havet og smuk natur. Her kan man både bo lækkert på værelser med egen terrasse og slappe af efter en udfordrende golfdag i vores Spa - en stressfri oase med den skønneste havudsigt.

Discussion about Torekov Hotel

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden