• © Tomelilla Golfklubb

Place

Places

Tomelilla Golfklubb

Tomelilla Golfklubb har en 18-huls parkbane, som breder sig smukt udover det bølgende landskab, der er så typisk for Østerlen. Fra banens højeste punkt kan du nyde en fantastisk udsigt over hele området

Banebeskrivelse
Banen på Tomelilla Golfklubb har et spænende layout og er kendt for at byde spilleren på masser af udfordringer og herlige, hurtige greens. Det åbne design gør at vinden let kommer i spil.
18-hulsbanen åbnedes i 1987 og ligger i kuperet terræn. Undervejs møder spilleren flere vandforhindringer. Det er en fordel at spare på kræftene til backnine, der uden tvivl vil give de største udfordringer. Hul 10, hul 11 og hul 12 regnes for banens vanskeligste, og alle tre er smykket med svære vandforhindringer. For nybegyndere og børn er der desuden en 9-huls Pay & Play-bane.

Miljø og træningsfaciliteter
Klubhuset på banens højeste punkt er klubbens hjerte, og en udsigt i top, dejlig mad og hyggeligt miljø gør, at langt de fleste indregner tid til en frokost eller middag efter runden. I tillæg til 18-hulsbanen og 9-hulsbanen er her også driving range, trænings-green, proshop og faciliteter som f.eks. badstue.

Overnating
Fra klubbens hyggelige golfhotel er der kun 35 meter at gå til tee på hul 1. Hotellet består af otte 4-sengs værelser. I restauranten serveres velsmagende retter med udgangspunkt i regionens friske råvarer. For mere information om klubbens golfpakker med overnating og greenfee, se klubbens hjemmeside.

Fakta om Tomelilla Golfklubb
Par 73.
Gul: 5898 meter
Rød: 4730 meter
Arkitekt: Tommy Nordström
Sæson: Hele året.
Greenfee: Højsæson 6. juni-31. august: Senior/junior alle dage: 420,-/300,- kr. 

Book Tee time på Golfsverige.dk

Discussion about Tomelilla Golfklubb

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden