• © Sven Persson

  • © Sven Persson

  • © Sven Persson

Place

Places

Skanørs Fiskerøgeri

Helt inde i Skanørs maleriske og stemningsfyldte lystbådehavn finder I Skanørs Fiskerøgeri’s restaurant og butik! I Skåne’s sydvestligste hjørne trives de 1000-årige (ja! ”tusind-årige”) traditioner for lokalt fiskeri, saltning og røgning stadig i dag – oplev det hos Skanør Fiskerøgeri!

Det er vel forventeligt, og helt naturligt, at Skanør Fiskerøgeri’s Restaurant er eksperter i fisk og skaldyr – og dét er bestemt også tilfældet - men stedet byder også på delikatesser og gourmét-mad for ”landkrabber”. Årstidernes skiften er en naturlig del af røgeriets og restaurantens grundlag, hvilket selvfølgelig også afspejles i menuen og de friske råvarers kvalitet. Hver årstid har sin charme og specielle sæson-delikatesser.

Skanør Fiskerøgeri’s Restaurant byder ikke alene på røgede gourmet-oplevelser menuen indeholder også stegt og kogt, varmt og koldt, såvel som fisk, skaldyr og lækre kødretter.At der drives eget røgeri mærkes så snart man træder indenfor - den liflige duft af røget fisk er umiskendelig!

Discussion about Skanørs Fiskerøgeri

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden