• © Maritim Krog & Hotell

  • © Maritim Krog & Hotell

  • © Maritim Krog & Hotell

Place

Places

Maritim Krog og Hotell

Besøg en af Skånes bedste fiske- og skaldyrs-restauranter. Her kan I nyde maden fra det velkendte køkken, opholdet på vores værelser og udsigten over havnen og havet. På Maritim Krog & Hotell er atmosfæren uformel og afslappet her er rart at være, og vi har åbent fra morgen til aften, året rundt. Maritim ligger midt i det centrale Simrishamn med udsigt over Østersøen og havnen.

Besøg en af Skånes bedste fiske- og skaldyrs-restauranter. Her kan I nyde maden fra det velkendte køkken, opholdet på vores værelser og udsigten over havnen og havet.

På Maritim Krog & Hotell er atmosfæren uformel og afslappet her er rart at være, og vi har åbent fra morgen til aften, året rundt. Maritim ligger midt i det centrale Simrishamn med udsigt over Østersøen og havnen. Hotellet har 14 personligt indrettede dobbeltværelser, hvoraf de fleste har havudsigt. Vi tilbyder bl.a. en lille Maritim miniferie: Eftermiddags scones i vores hyggelige lounge ved ankomst, 4-retters fiske- og skaldyrsmenu, overnatning og morgenbuffet. Maritim miniferien koster kun 1.365 sek pr. person i delt dobbeltværelse. Tilbuddet på Maritim miniferien gælder mandag til lørdag.

Discussion about Maritim Krog og Hotell

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden