• © Annika Wilhelmsson

  • © Annika Wilhelmsson

Place

Places

Öresunds Golfklubb

Öresunds GK er en relativt ung og moderne parkbane, som fører spilleren gennem et landskab af hav, småbakker og charmerende træklynger. Banen strækker sig langs Øresunds kystlinie på en sådan måde, at både Landskrona, Malmø og Københavns skylines ses i horisonten. 

Banebeskrivelse

Öresunds GKs 18-hulsbane stod klar i 2005 og det tog ikke lang tid før den blev kendt for at have greens og fairways af førsteklasses kvalitet. Kort sagt er dette en udfordrende bane med moderne layout, hvor spilleren får nok koncentrere sig om, både i form af vandforhindringer og fantastiske green-områder med velholdte greens bygget i henhold til USGA forskrifterne.

Banen går langs Øresunds smukke kystlinie og Landskrona, Malmø og Københavns skylines skimtes i horisonten. Designet bærer Jan Sederholms signatur, og arkitekten har sørget for at banen er lige spænende for nybegyndere såvel som for den mere erfarne golfspiller. Banen er relativt kort, men tilgengæld stilles der større krav til strategi og tekniske færdigheder.


Miljø og træningsfaciliteter

Öresunds Golfklubb blev etableret i 2003, mens 18-hulsbanen blev indviet i 2005. I klubhuset på to etager finder du store panoramavinduer og udsigt ud mod havet, samt desuden både proshop, den huggeige Restaurang Clubhouse og konferencelokaler. Lige i nærheden af klubhuset ligger en driving range og 650 m2 stor trænings-green.

Overnatning

Öresunds Golfklubb tilbyder overnating i fem små huse på selve klubområdet. Husene kan lejes per døgn, weekend eller ugevis. Husene er beregnet på selvhusholdning, men gæsterne kan naturligvis også nyde dejlige måltider på Restaurang Clubhouse. Golfklubben samarbejder også med en række andre hoteller, B & B og hyttebyer i nærområdet. Se golfklubbens hjemmeside for mere information.

Fakta om Öresunds Golfklubb

Par 71

Gul tee: 5318 meter

Rød tee: 4404 meter

Arkitekt: Jan Sederholm

Greenfee: Senior hverdag, 350,- kr. lørdag-søndag, helligdage, 400,- kr. Dags-greenfee hverdag, 400,- kr. lørdag-søndag, helligdage, 500,- kr.

Sæson: Stort set hele året

Book Tee time på Golfsverige.dk

Discussion about Öresunds Golfklubb

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden