• © Peter Cordén

  • © Peter Cordén

  • © Peter Cordén

Place

Places

Connect with Rönnebäck Golf Club

Rönnebäck Golf Club

Lige over Øresund venter én af de smukkeste golfbaner du har set - hvad venter du på? Den dejlige og velholdte Rönnebäck Golf Club ligger nemt og bekvemt i meget kort afstand fra Øresundsbroen. Det er nærmest den perfekte destination fra Sjælland for en dag med golf i top-klasse.

Allerede ved ankomsten oplever man en veletableret klub, hvor der er styr på sagerne. En professionel klub, med en professionel ledelse og en bane med ambitioner. Banen er udfordrene, krævende og interessant at spille - og samtidig i en rigtig fin stand.

Allerede på første hul, som er noget specielt og kan være svært hvis man ikke finder fairway, fornemmer man, at særligt greens er væsentligt hårdere og væsentligt hurtigere, end man finder på en gennemsnitlig bane.

Rönnebäck Golf Club blev etableret i 1993, men først i 1999 kunne man glæde sig over 9 huller, og det tog yderligere seks år, før de sidste 9 huller blev åbnet, så der i dag er 18 fine huller. Det er 18 afvekslende huller og nogle steder i kuperet terræn, andre steder i ganske fladt terræn.

Book Tee time på Golfsverige.dk

Discussion about Rönnebäck Golf Club

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden