• © Vasatorp Golf Club

Place

Places

Connect with Vasatorp Golfklub

Vasatorp Golfklub

Lige uden for Helsingborg ligger fire baner med i alt 54 huller, som henvender sig til alle typer golfspillere. Vasatorp Golfklub holder en høj international standard, uden at det er på bekostning af den afslappede atmosfære, som findes på stedet.

Banebeskrivelse

Vasatorps Golfklub tilbyder 54 unikke huller spredt ud på fire forskellige baner af forskellige karakter. Fra den slope rangerede 9-hulsbane med suveræne muligheder for indspilstræning til Tournament Course (TC) som kræver et helt nyt strategisktænkende  spil af både motionsgolfere og elitegolfere.

TC er en mesterskabsbane med linkskarakterer. Banen er 6.700 meter fra den bagerste tee og har seks tees per hul. Spillestrategien ændres markant, alt efter hvilken tee du vælger at spille fra. De seneste år, er TC af Golf Digest, blevet ranket som en af Sveriges bedste baner. Vasatorp er dermed et skridt nærmere at opfylde visionen om at blive Skandinaviens bedste golfoplevelse- en golfbane for alle golfere, fra nybegynderen til veteranen og eliten.

I juli sidste år blev Classic Course (før kendt som ”den gamle bane”) indviet efter en omfattende renovering. Golfarkitekten Steve Forreste, som skabte banen, står også bag den succesfulde TC. Den smukke bane minder med både sin løv- og nåleskov om de klassiske britiske baner.

Vasatorp Golfklub har en lang og stolt historie med højeste international  golf standard. Her har spillere som Greg Norman, Seve Ballesteros og Sandy Lyle vundet Europatourens Scandinavian Enterprise Open (SEO). I år 2002 viste Annika Sörenstam,  under Ladies European Tour konkurrencen Compaq Open, et spil, som var flere klasser over hendes modstandere.

År 2013 havde Ladies European Tour (LET) endnu engang præmiere på Vasatorps GK.  Konkurrencen Helsingborg Open blev en succes både hvad gælder golfspillet og antal besøgene. Klubben er vært for konkurrencen i mindst tre år og vinderen fra 2013, Rebecca Artis fra Australien kommer tilbage i år for at forsvare sin titel. I 2014 spilles Helsingborg Open den 4-7 september.

Miljø og træningsfaciliteter

Trods sin størrelse og imponerende spilvariation giver Vasatorps Golfklub en oplevelse af nærhed og tilgængelighed. Der er kort afstand  mellem baner, huller, klubhus og parkering på dette gennemtænkte golfanlæg.

I det ny-renoverede klubhus ligger den populære restaurant, som lokker både spillere og udefrakommende gæster. Her serveres altid dagens ret og dagens suppe samt en pastaret eller vegetarisk som alternativ.

I Vasatorps Golfshop findes et velassorteret udbud, af alt du behøver til yderligere at højne din golfoplevelse, uanset om du er nybegynder eller elitespiller. Det dygtige personale guider dig gerne igennem valgmulighederne.

Fakta om Vasatorps Golfklubb

Vasatorps Golfklub blev dannet i 1973. Med TC placerer klubben sig på en 19. plads på tidskriftet Golf Worlds prestigefyldte liste over Europas 100 bedste golfbaner samt på The Rolex World´s top 1000 Golf Courses.

Gamla Banan

Par 72.
Arkitekt: Steve Forrest.

Tournament Course

Par 72.
Arkitekt: Arthur Hills/Steve Forrest & Associates

Allébanan

Par 36.
Arkitekt: Stefan Nilsson/Hans Fock.

Västra 9:an

Par 29. Pay & Play.
Arkitekt: Ove Sellberg.

Greenfee:

TC mandag-torsdag, 690 SEK. Fredag-søndag, helligdage og juli: 790 SEK.
Gamla Banan mandag-torsdag, 550 SEK. Fredag-søndag, helligdage og juli: 650 SEK.
Allébanan mandag-torsdag, 300 SEK. Fredag-søndag, helligdage og juli: 300 SEK.
Västra 9:an mandag-torsdag, 180 SEK. Fredag-søndag, helligdage og juli: 180 SEK.

Sæson: marts-oktober

Book Tee time på Golfsverige.dk

Discussion about Vasatorp Golfklub

  • Hjemmeside:

    Vasatorp Golfklub

  • Besøgsadresse:

    Vasatorps Allé253 54 MörarpSverige

  • Telefonnummer:

    +46 42-23 50 58

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden