• © Ekebacken Hotel

  • © Ekebacken Hotel

  • © Ekebacken Hotel

Place

Places

Ekebacken Hotel

På Ekebacken Hotell kan du nyde naturen med skønne vandre- og fisketure, padle i kano, cykling og god mad. Stedet har alt fra enkeltværelser til familierum.

På en vidunderlig bakke i smålandske Markaryd, ned til en lille sø, ligger Ekebacken Hotell & Konferens. Et idyllisk sted, hvor der serveres lækker mad og gæsterne modtages og serviceres på en hyggelig og afslappet måde. Ekebacken er et hyggeligt hotel i et smukt og afstressende miljø, i bekvem nærhed af hovedvej E4. Her vil du finde et perfekt sted at nyde dejlige omgivelser og perfekte løbe- og vandrestier rundt om Bya-søen.

Lej en cykel og udforsk det omkringliggende område – tag for eksempel en tur til hyggelige Teboden og få kaffe og kage (”Fika”), og gør endelig stop ved de forskellige antik og genbrugsforretninger på vejen. I området findes i øvrigt også flere gode golfbaner, samt muligheder for at fiske og padle på den fine sø ved hotellet. Desuden er der elge i området – måske er I heldige…

For de der er til længere cykel- og vandreture bør det nævnes, at det store stisystem ”Pilgrimsleden” går forbi Ekebacken Hotell.Oplev Sveriges hemmeligste design-hotelDele af Ekebacken er helt unikt. Du kan blive guidet igennem stedets forskellige bygninger, som er stilfuldt indrettede med smukke møbler designede af kendte danske og svenske top-designere. I Villa Wegner kan du se unikke og originale stole og borde af Hans J. Wegner, lamper af Markaryds egen kendte designer Hans Agne Jakobsson, mens der på gulvene ligger flere vidunderlige tæpper af Märta Måås Fjetterström.

Discussion about Ekebacken Hotel

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden