• © Oskar Falck

Place

Places

Västra Hamnen

Her er masser af hygge og god sommerstemning, med fine faciliteter og muligheder for at købe is, sidde på café eller slappe af og nyde solen på de flotte soldæk. Vestre Hamnen minder på mange måder om de populære havnebade vi kender fra København og andre steder hjemme i Danmark.

Beliggende blot to kilometer fra Malmø Centralstation (hovedbanegården) frister den nye smarte bydel ”Västra Hamnen” med blandt andet caféliv, små lækre butikker samt badning og hygge om sommeren. Områdets lange havnepromenade, med dens maritime stemning og skønne udsigt mod Sjælland og København, er blevet et nyt centrum for badning og sommerliv.

Om sommeren tiltrækker havnebadet masser af gæster, som enten spiser is, nyder havnens caféer, slikker sol på de brede soldæk og badebroer, eller benytter sig af de super gode badeforhold. Havnebassinet har en dybde på fem meter og er let tilgængeligt fra de nye træ-badebroer. Om sommeren er her livreddere tilstede,mens der også er information tilgængelig vedrørende vandtemperaturer og strømforhold. Vær opmærksom på de røde flag, som kan være rejst, og i så fald advarer mod ”stærk strøm”.

Vestra Hamnen’s havnebad åbnedes i 2006 og er straks blevet populært blandt byens “hipstere” og andre sommer-nydere, som holder af at færdes, hvor der er mange mennesker, masser af liv og stemning. Stedet har alle de faciliteter og tilbud du vil få brug for, hvis du ønsker at tilbringe en hel dag – og måske aften – med sol, vand, café og drinks i selskab med andre.

Discussion about Västra Hamnen

  • Hjemmeside:

    Västra Hamnen

  • Besøgsadresse:

    Malmö Turism Börshuset, Skeppsbron 2 SE-211 20 Malmö

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden