• © Malmo Arena

Place

Places

Connect with Malmö Arena

Malmö Arena

Malmø Arena er ikke bare byens og Sydsveriges nye store multiarena; det er hele Øresunds-regionens multiarena.

Her kan man opleve verdenskendte kunstnere indenfor musik og teater, internationale shows og gæste-optrædener, sportsbegivenheder i national og international topklasse, udstillinger og masser af andre events. Og toget fra Danmark kører lige til døren; hovedindgangen er kun 80 m. fra den nye Hyllie station, hvor alle DSB First's Øresundstog standser.

Malmö Arena er hele Øresunds regionens nye moderne multiarena med førsteklasses og internationale arrangementer indenfor sport, musik, mad & drikke og familieunderholdning. Arenaen blev indviet i november 2008 og har plads til op til 15.000 personer.

Det er let at komme til Malmö Arena. Med bil over broen ligger arenaen på vej ind til Malmø med gode parkeringsmuligheder. Med Øresundstoget er det let at tage bus videre fra centralstationen i Malmø, og køreplanerne tilpasses til arrangementerne. Når den nye Citytunnel åbner i december 2010 vil toget stoppe på den nye Hyllie station, bare 80 meter fra Malmö Arenas hovedindgang. Malmö Arena er også ishockeyholdet Malmö Redhawks nye hjemmebane, hvor I kan se holdets kampe i Elitserien.

Discussion about Malmö Arena

 • Virksomhed:

  Malmö Arena

 • Email:

  info@malmoarena.com

 • Hjemmeside:

  Malmö Arena

 • Besøgsadresse:

  Malmö TurismLugna gatan 84 V211 59 Malmö

 • Telefonnummer:

  +46 40 - 642 04 00

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden