• © Katrinetorp

  • © Katrinetorp

  • © Katrinetorp

Place

Places

Connect with Katrinetorp

Katrinetorp

Velkommen til Katrinetorp landsted – en landlig oase midt i den hektiske storby.

Her kan I gå efteråret i møde i den smukke engelske park, i den barokinspirerede køkkenhave eller i den velduftende rosenhave.

Bagefter kan I nyde livet gå forbi og slappe af med en kop kaffe og lidt lækkert at spise i Kleins restaurant & café og slutte besøget af med at gøre et par gode køb i stedets antikbutik.

Katrinetorp blev oprindeligt bygget omkring 1800 af en velhavende Malmø borgere, der ville slappe af ude på landet og få friske råvarer fra deres eget landbrug. Gennem årene er Katrinetorp blevet renoveret og restaureret i flere omgange. I dag er Katrinetorp et levende landbrug med konferencevirksomhed, restaurant og café. Haven rummer køkkenurter og blomster, inkl. mere end 100 forskellige rosensorter. Året rundt lokker de mange markeder, udstillinger og musikarrangementer på Katrinetorp fortsat flere besøgende til.

I Katrinetorps Gårdbutik kan I købe bøger med emner indenfor skånske slotte og herregårde, uldstoffer, fåreskind, porcelæn og keramik, hjemmelavet slik og chokolade m.v. Desuden har butikken en særlig afdeling med antikviteter og kuriosa.

Hver år holdes det traditionelle Julemarked. Her kan I købe ægte kunsthåndværk, julelækkert mad og blomster. For børnene arrangeres der dans omkring træet og sjove julelege.

Katrinetorps park er åben hver dag mellem kl. 8.00 og kl. 20.00. I kan få mere detaljerede informationer om aktiviteterne på Katrinetorp, Kleins havecafé og rutebeskrivelse på www.malmo.se/katrinetorp.

Vi byder jer hjerteligt velkommen til det smukke Katrinetorp!

Discussion about Katrinetorp

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden