• © Folkets Park Malmø

  • © Folkets Park Malmø

  • © Folkets Park Malmø

Place

Places

Connect with Folkets Park

Folkets Park

Folkets Park er oase midt i byen, hvor der er masser af oplevelser og aktiviteter til folk i alle aldre.

I snart 125 år er folk kommet til Malmøs mest elskede mødested for at slappe af, more sig og bare nyde livet.

Den charmerende Park tilbyder et væld af muligheder og har Malmøs bedste natteliv, et eventyrligt kulturhus, et traditionsrigt dansepalads og skønne udeserveringer. Der er også en spændende legeplads, et stort soppebassin, eventyr-golf, mini-zoo, kunstgalleri, terrarium og tivoli. Det er gratis at komme ind. Kom så tit, du har lyst.

Til børnene byder Folkets Park også på bl.a. ponyridning, en stor legeplads, et soppebassin og børneteater.

Cuba Café

De voksne kan glæde sig til musik og dans på to af byens absolut hedeste steder: ”Cuba Café” med live bands fra Cuba og rockklubben ”Debaser” med sølvbestik og den berømte søndagsbrunch.

Far i Hatten

Bliver I sultne eller får I lyst til en kaffepause med lidt lækkert, så kik indenfor på den hyggelige restaurant/café/klub ”Far i Hatten”, der har åbent hele året. Det er stedet, hvor I kan ”fika”, som svenskerne gør: Snupper en kop kaffe og lidt at spise i en velfortjent pause. På ”Far i Hatten” kan I få alt fra 7 slags kager til en god frokost. Stedet har et bredt musik-repertoire, og et lige så stort udvalg af øl.

Ud over alle de mange aktiviteter må I ikke glemme, at Folkets Park også er en skyggefuld bypark med små søer, græsplæner – der gerne må betrædes! – og en umådelig populær legeplads.

Discussion about Folkets Park

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden