• © Ventrafiken

Place

Places

Ventrafiken

Gå om bord på en af Hven-trafikkens både, og nyd rejsen der byder på fantastisk udsigt over hav og kyst. Når I går i land kan i forvente en herlig og spænande dag på Hven.

Udflugten tager sin begyndelse i Nyhavn i København, hvor I stiger om bord på Ventrafikens båd, der om sommeren sejler mindst én gang om dagen.

Efter en herlig sejltur på omtrent 90 minutter, hvorunder I jo kan nyde en dejlig frokost eller en kold øl, går I i land ved den hyggelige by Bäckviken på Hven.

Hvens skønne landskab krydses af flere fine grusveje og cykelstier, der fører dig ned til de forskellige idylliske havne. For transport rundt på øen kan I for eksempel køre med ”traktor-taxi” eller leje cykler ved cykeludlejningen lige ovenfor Bäckvikens havn.

Hven tilbyder et fantastisk landskab, karakteriseret ved de velkendte og meget smukke bakkedrag, men der er selvfølgelig masser af andet at opleve. Hven er blandt andet hjemsted for flere kunstnere og håndværkere man altid kan besøge, mens adskillige dejlige restauranter lokker med lækre retter på menuen, tilberedt af øens lokale kvalitetsråvarer.

Endelig må du ikke gå glip af at smage Hvens egen prisbelønnede whisky.

Læs mere om aktiviteter på Hven her!

Discussion about Ventrafiken

 • Virksomhed:

  Rederi AB Ventrafiken

 • Email:

  info@hventrafikken.dk

 • Hjemmeside:

  Ventrafiken

 • Besøgsadresse:

  Rederi AB Ventrafiken Nyhavn 40, København, Danmark

 • Telefonnummer:

  +45 31 31 91 03

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden