• Landskrona Golf Club

  Landskrona Golf Club

  © Mickael Tannus

 • Landskrona Golf Club

  Landskrona Golf Club

  © Mickael Tannus

 • Landskrona Golf Club

  Landskrona Golf Club

  © Mickael Tannus

 • Landskrona Golf Club

  Landskrona Golf Club

  © Mickael Tannus

Place

Places

Landskrona Golf Club

Landskrona byder spillere på en åben bane med links-karakter. Banen er bygget på ren sandjord, hvilket bidrager til ekstra lang sæson, som kan strække sig helt til december. Fairways af generøs størrelse er rammet ind af blød rough og får tankerne til at flyve i retning af Skotland.

Banebeskrivelse

Erikstorpsbanan blev bygget i 1960, og er en kombinert park- og seaside-bane. Rent billedligt danner de tre 6-hulssløjfer et trekløver, og hver af dem rummer flere udsigtpunkter, hvor spilleren får frit udsyn over Landskrona og ud mod Øresund. Golfbanen er ikke kendt for at være tung at gå, men overraskelser dukker op undervejs. Frem for alt på hul 9, et langt par-5 hul, og hul 12, som strækker sig langs en bæk. To af banens huller er flot placerede i Kungsgårdens park, og der finder du også klubhuset med café og restaurant.

Hildesborgsbanan har par 70 og blev genåbnet i 2011. Banen går opover Hildesborgs-bakkerne, hvor spilleren belønnes med super udsigt mod Öresund og øen Ven.

Miljø og træningsfaciliteter

Landskrona Golfklubb er et komplet golfanlæg, der egner sig godt for både lavhandikappere og nybegyndere. Udover klubbens to 18-hulsbaner er her en 6-huls korthulsbane, driving range, indendørshal og et træningscenter. I området ligger også Svenska Golfmuseet.

Overnating

Borstahusens ferieby ligger lige ved siden af golfklubben. Her ligger 68 nyrenoverede hytter i tillæg til restauranten Erikstorps Kungsgård, samt et fint træningscenter og, ikke mindst, Svenska Golfmuseet. Strande, godt fiskevand, kulturhus og campingplads findes også indenfor gåafstand. Derudover tilbyder Landskrona GK også golfpakker med greenfee og overnating i samarbejde med en række overnatingssteder i nærheden. Se klubbens hjemmeside for mere information.

Fakta om Landskronas Golfklubb

Erikstorpsbanan

Par 71

Gul tee: 5500 meter

Rød tee: 4800 meter

Arkitekt: Ture Bruce, Peter Chamberlain og Karl-Oskar Seth

Hildesborgsbanan

Par 70

Gul tee: 5400 meter

Rød tee: 4700 meter

Arkitekt: Åke Persson og Peter Chamberlain

Greenfee: Fra 18. mars – 4. november, senior alle dager 450,- kr. Junior 225,- kr.

Sæson: Marts-december

Greenfee: Senior, 450,- kr (en runde på hver bane, 36 huller), junior halv pris.

Book Tee time på Golfsverige.dk

Discussion about Landskrona Golf Club

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden