• © Tommy Nilsson

  • © Tommy Nilsson

Place

Places

Kristianstads Golf Club

Kristianstads Golfklubb byder på to 18-hulsbaner og ligger i det charmerende samfund Åhus, lige syd for Kristianstad. Her oplever spilleren flotte park- og hedebaner med varierede udfordringer, dybe bunkere og spændende vindforhold. Det bedste af alt er, at de holder åbent næsten hele året!

Banebeskrivelse

Kristianstads GK i Åhus byder på massevis af golfglæde, og har to 18-hulsbaner. Den ældste kombinerede hede- og skovbane hedder Östra Banan, ligger på sandjord, og har altid været regnet som én af landets bedste.

Den nyeste bane hedder Västra Banan og åbnedes i 2006. I lighed med førnævnte ligger også denne bane på sandjord og fører spilleren gennem fyrreskov. Åhus Västra er en bane som er beregnet på alle typer af golfspillere. Konstrukstionen og strategien er stærkt inspireret af de klassiske links- og hedelandskabbaner i Skotland. Banens layout er udført med Muirfield som forbillede. Det vil sige at én 9-hulssløjfe er med solen i ryggen, mens den anden 9-hulssløjfe spilles imod solen. Dette indebær at vindretningen varierer på stort set alle hullerne.

Miljø og træningsfaciliteter

Kristianstads Golfklubb blev etableret allerede i 1924. Banen er miljøcertificeret siden 2011, som den tredje bane i Sverige og som den tolvte på verdensbasis. På grund af det milde klimae har banen før kunnet holde åbent med sommer-greens praktisk talt året rundt. Golfklubben smykker sig med træningsområder i top, proshop, restaurant og en kiosk ved hul 9, der rummer alt hvad hjertet måtte begære. Klubben har et livligt junior-miljø, og har lagt grund til værtsskab for flere store mesterskaber. I 2013 afvikles en LET-Access-turnering ved Kristianstads GK fra 16-18 maj.

Overnating

Kristianstads Golfklubb tilbyder golfpakker med greenfee og overnating i samarbejde med hoteller og vandrerhjem i nærheden. Desuden giver klubben gerne overnatingstips. Se hjemmesiden for mere information.

Fakta om Kristianstads Golfklubb

Åhus Östra

Par 72.

Hvid tee: 6070 meter

Gul tee: 5680 meter

Blå tee: 5277 meter

Rød tee: 4895 meter

Arkitekt: Rafael Sundholm, Douglas Brasier

Åhus Västra

Par 72.

Hvid tee: 6796 meter

Gul tee: 5869 meter

Blå tee: 5651 meter

Rød tee: 4889 meter

Arkitekt: Tommy Nordström

Sæson: Året rundt.

Book Tee time på Golfsverige.dk

Discussion about Kristianstads Golf Club

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden