• © Kosta Boda Art Hotel

  • © Kosta Boda Art Hotel

  • © Kosta Boda Art Hotel

Place

Places

Kosta Boda Art Hotel

Kosta Boda Art Hotel er et hotel, der nærmest eksploderer i farver, form og nydelse – altsammen med udgangspunkt i glas. Hotellet er fire-stjernet og har et service-niveau, der får dig til at føle dig rigtig forkælet. De forskellige hotelmiljøer, samt hotelværelserne, er indrettede af Kosta Bodas syv designere.

I Kosta Boda Art Hotel Spa har du mulighed for at nyde dyb afslapning i en fredfyldt oase samt, gennem motion og velgørende behandlinger, at hente ny kraft og energi. Selv her står glaskunsten i fokus – nyd for eksempel en svømmetur med unik glaskunst-udstilling under vandet.

Oplev et vidunderligt måltid i hotellets restaurant ”Linnéa art restaurant”- en oplevelse for øjet såvel som ganen. Madfilosofien hér er at kreére klassisk men innovativ mad, baseret på sæsonens råvarer når de er bedst, for netop at sikre ypperste smagsoplevelse.

Kosta Boda Art Hotel ligger i Kosta, midt i Glasriket, i tilslutning til Kosta Glasbruk og Kosta Outlet- et varemærket outlet. Her kombineres oplevelser med afslapning og shopping; altsammen i et miljø af smuk glaskunst og design.

Discussion about Kosta Boda Art Hotel

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden