• © Hotel Concordia

  • © Hotel Concordia

  • © Hotel Concordia

Place

Places

Hotel Concordia i Lund

Det atmosfærefyldte Hotel Concordia ligger midt i Lunds hyggelige centrum, tæt på byens charmerende gågader med fine shoppingmuligheder, gode restauranter og caféer og med Lunds mange kulturaktiviteter indenfor gang-afstand. Hotel Concordia er etableret 1982 i en nænsomt restaureret bygning helt tilbage fra 1882. Hotellet er totalt renoveret i både år 2000 og 2007.

Hotellet har 28 individuelt indrettede dobbelt- og 35 enkeltværelser. Værelserne er udrustet med moderne bekvemmeligheder som LCD-TV, DVD, radio, gratis trådløs og hurtig Internet opkobling, minibar, safetybox, stor garderobe, hårtørrer m.v. Alle værelser og fælles områder på hotellet er røgfrie.

Som gæster har I fri adgang til hotellets populære og moderne ”slap af” afdeling, der er indrettet i maritim stil med plankegulv, runde vinduer o.l. Her er sauna med en smuk udsigt ned mod Stadsparken, afslapningsstole, badekåber og håndklæder i fineste frotté, aviser, magasiner m.v. Det er et rigtigt godt sted bare at slappe af!

Hotellet er kendt for sine store og varierede morgenbuffet med et bredt udbud af lækkert økologisk morgenmad. Morgenbuffeten serveres over hele morgenen – og passer både til den tidlige og sene starter, der vil nyde de gratis morgenaviser.

Discussion about Hotel Concordia i Lund

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden