• © Elisefarm Golf Club

  • © Elisefarm Golf Club

  • © Elisefarm Golf Club

Place

Places

Elisefarm

Elisefarm Golf club er simpelthen perfekt til en totaloplevelse af gourmet-mad og lækker komfort – naturligvis stadig med kvalitets-golf i centrum. I gennemført engelsk herregårdsstil har Eliseform indrettet et flot og komfortabelt 4-stjernet hotel, med alt hvad dertil hører af stilige møbler, malerier og tæpper.

Tydeligt inspireret af den skotske hede er golfbanen ved Elisefarm GC forholdsvis flad, åben og tilgængelig. Efter en god runde golf kan du nyde det faktum at Elisefarm er med i restaurations-sammenslutningen ”Skånska Matupplevelser” (Skånske madoplevelser), som bestræber sig på at promovere det allerbedste af hvad Skåne kan byde på. Blandt andet tilberedes kulinariske mesterværker af fasan fra stedets egne jorder og de berømte svenske krebs.

Klubhuset ligger i en charmerende gammel bygning lige udenfor gården og værelserne i en nyrenoveret længe ved selve herregården – bare en halv snes skridt fra 10. teested. Standarden af værelserne er på højde med et 4-stjernet hotel og det er det anerkendte arkitektfirma Hawtree, der står bag banens design.

Discussion about Elisefarm

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden