• © Carina Sjölin

  • © Carina Sjölin

  • © Åsa Winsgård

Place

Places

Connect with Skånes Djurpark

Skånes Djurpark

En vild oase for hele familien Midt i Skåne, bare en time fra bro og færge kan I opleve Nordens vilde og tamme dyr, leg og eventyr i en fantastisk smuk natur på Skånes Djurpark.

Ude blandt bakkerne, skoven, engene og de små søer finder I verdens største dyrepark for nordiske dyr. I kan opleve de store rovdyr, unikke urokser, de store elge, sæler og oddere, tamme husdyr, fantastiske rovfugle og mange andre dyr. Vores dyr lever i naturlige omgivelser.

Selvom der først og fremmest er tale om en dyrepark, findes der mange forskellige sjove aktiviteter for familien. I sommerhalvåret er der endda mulighed for sjov og spas i stedets store swimmingpool, som også har vandrutsjebane.Parken har åbent hver dag - hele året rundt! Vil I ha' en lille miniferie, er der flere muligheder for at bo i området mange steder kan I kombinere ophold og entré til parken. Kommer I med tog, kører der bus direkte til parken fra stationen i Höör.

Entréen er åben: Januar - Marts: Alle dage 10.00-15.00. Parken er åben indtil 16.00 April - september: Alle dage 10.00 - 17.00. Parken er åben indtil 19.00. Oktober - marts: Alle dage 10.00 - 15.00. Parken er åben indtil 16.00. Af hensyn til dyrenes sundhed må ingen hunde eller andre dyr medbringes i Parken.

Discussion about Skånes Djurpark

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden