• © Ohla Wingren

  • © Ohla Wingren

  • © Ohla Wingren

Place

Places

Ringsjø Kro og Værtshus

Stress af med god mad, golf og dejlige overnatnings- faciliteter på Ringsjø Kro og Hotel i Skåne - blot én times kørsel fra København. Beliggenheden er idyllisk - midt i Skåne ved bredden af Ringsjøn, midt mellem de skånske sletter mod syd, smukke søer, samt vulkanrester og de store skove mod nord.

Noget af det første du vil lægge mærke til når du ankommer til Ringsjö Kro & Værtshus vil være stilheden. Den fantastiske ro, der understøttes af de skønne naturlige omgivelser, breder sig hurtigt i hele kroppen og gør nærmest at tiden står stille og du vil lægge al stress og bekymring bag dig. Her er der tale om et sandt paradis for afkobling og velvære.

Denne lille perles utroligt smukke omgivelser må opleves - så tag dig tid til at nyde den skønne have, de store prægtige træer og havørnens flugt over den spejlblanke sø. Mange fugleentusiaster besøger område netop på grund af det rige fugle- og dyreliv, mens børnefamilier og andre besøgende også kan nyde godt af sandstranden ved Ringsjöens bred. Desuden har Ringsjö Kro & Værtshus ”sit eget” naturreservat i umiddelbar nærhed på ”Knuten”.

Skulle vejret på nogle dage blive barskt er der ingen grund til bekymring - Ringsjö Kro & Værtshus er altid et rart sted at være. Alt emmer af charme, ægthed og ´varme´, som man kan nyde hele året i al slags vejr. Udsigten til naturen indefra de varme stuer er næsten ligeså god som udenfor, og ilden i pejsen bidrager kun til hyggen. Værtshus-indehaverne  Lena og Boris Levin sørger altid for, at alle gæster er glade og veltilpas.

Ved Ringsjø Kro og Hotel vil du også blive forkælet med god lokal gourmét-mad i afstressende omgivelser – både ude og inde. I restauranten serveres blandt andet frisk fisk fra Ringsjön, grønsager fra naboen, og vildt fra det nærmeste gods, blandt meget andet. Kom og nyd lokale råvarer som lam, fersk fisk og fjerkræ, vildt, grøntsager og kartofler – der er garanti for store nydelsesoplevelser!

Ringsjö Kro og Hotel arrangerer desuden også gerne jeres fest, bryllup eller bare en middag med vennerne. Der tilbydes også golf-, familie- eller gourét-miniferier, samt arrangering af konferencer eller andre virksomhedsarrangementer.

En golfpakke hos Ringsjø Kro og Værtshus indeholder spil på Bosjøkloster GK inklusiv frokost i restauranten, dags-greenfee og tidsbestilling. Hos Ringsjø Kro og Værtshus får du velkomstdrink, 3-retters middag med kaffe, samt overnatning i 4-stjernede værelser med morgenmad.

Alle er velkomne hov Ringsjö Kro & Værtshus!

Discussion about Ringsjø Kro og Værtshus

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden