• © Stig Matthiesen

  • © Stig Matthiesen

  • © Stig Matthiesen

Place

Places

High Chaparral

High Chaparral er ikke som andre forlystelsesparker! Her er oplevelser for alle sanserne, som det varer længe inden du glemmer. Lad dig selv henføre til et hjørne af verdenshistorien, der for altid vil være forbundet med spændende myter, legender og barske livsvilkår.

Når du, sammen med familien eller dine venner, ankommer til den unikke forlystelsespark High Chaparral, og nærmer dig indgangspartiet, kan du godt begynde din indre omstilling – nu træder du ind i en historisk verden, fuld af spændende legender og myter. Her åbnes døren til en ´førstehåndsoplevelse´ af det Vilde Vesten´s barske livsvilkår og mest action-prægede historier og eventyr.

I sommer-perioden fra maj til august kan I møde et sandt eventyr med banditter og tapre cowboys, spændende aktiviteter for hele familien, mad og smagsoplevelser fra hele verden, sjove parader og – nogle gange ret så vilde – ture med diligencen, damptoget og hjuldamperen. Alt sammen i omgivelser, der præcis ligner dem, som Jesse James og Calamity Jane engang levede i!

BANG-BANG!!.. DUK DIG!!

Så snart du kommer indenfor i High Chaparral starter spændingen, med masser af krudtrøg og sjov. Allerførst kan du nok møde Lucky Luke, som er på jagt efter de slemme Dalton Brødre, der er stukket af. Han har brug for børnenes hjælp til at hjælpe med at finde og fange de fire banditter, så byens borgere kan blive fri for deres skurkagtigheder.

Mere dramatisk kan det gå for sig når du bevæger dig ned gennem byens hovedgade og det pludselig myldrer frem med skydegale banditter. Heldigvis er High Chaparral også fuld af rigtig modige cowboys og cowgirls, der kæmper for orden og retfærdighed – til sidst skal de nok få reddet dagen!

Som et lille harmonisk parallel-samfund kan I begive jer afsted til indianer-øen, hvor ægte indianere fra Canada venter jer og byder velkommen med deres egen dans og musik. I løbet af en intens dag med oplevelser i Buffalo City, og en tur med diligencen eller toget, kan du passende prøve lykken som guldgraver i Klondike – det kræver held og en lille portion tålmodighed.

Mere dans og musik kan opleves ud på aftenen, hvor mexicanerne kommer ud i bybilledet i festligt humør, og hvor mange af byens borgere mødes på den lokale saloon.. det går sjældent helt stille for sig, og en smule ballade må forventes – det her er, trods alt, ”Det Vilde Vesten”!

High Chaparral Film Studio

Når du går rundt i High Chaparral, føles det som at være med i et filmeventyr. Og som noget helt nye er der nu mulighed for at få din helt egen film med hjem. I ”High Chaparral Film Studio” kan du nemlig selv møde op på ”settet” og spille hovedrollen i en film, som du kan tage med hjem på et USB-nøgle. Du kan for eksempelvis deltage i en klassisk revolverduel eller hjælpe Lucky Luke med at fange Dalton Brødrene. 

Læs mere om High Chaparral Film Studio her

Eventyret, der aldrig slutter...

Om aftenen er der aktiviteter med Wild West oplevelser for både store og små, og med mad og drikke, der smager af det ægte vilde vesten. På en aften med Lucky Luke garanterer vi masser af sjov og latter for hele familien sammen med den store cowboyhelt. En anden favorit er Indianer aftenerne, hvor I kan træffe ægte indianere fra en canadisk indianerstamme. Her kan du lære alt om deres spændende kultur og historie.

Restauranter, caféer og butikker

I forlystelsesparkens restauranter kan I nyde alt lige fra traditionel mexicansk mad og smålandske vafler til lidt nyere påhit som de der store runde brød med smeltet ost, som byboere kalder pizza, og store boller med stegt kød fra Hamburg!

Her kan I købe det meste af det en rigtig cowboy behøver for at klare sig (og en hel del andet også!). Her findes en souvenirbutik, Vaquero Boots og en børnebutik med knaldhættepistoler, hylstre og cowboyhatte - de er selvfølgelig ret populære!

Overnatning i Det Vilde Vesten?

High Chaparral er fyldt med spændende shows og steder, der bare venter på at blive opdaget. Derfor vælger mange at overnatte i Det Vilde Vesten.

Forlystelsesparken tilbyder en række forskellige overnatningsmuligheder; I kan indlogere jer på Hotell Big Bengt, leje jeres egen hytte til hele familien eller tage jeres egen campingvogn med ind på campingpladsen. Hver morgen serveres der morgenmad på restaurant ”Diligensen”, og derfra kan I gå lige ind i High Chaparral og spurte efter Dalton brødrene igen!

Åbningstider i 2013: Åbent alle dage 25. maj – 25. august 2013

I kan finde mere information, åbningstider og priser her: www.highchaparral.se 

Discussion about High Chaparral

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden