• © Hesslegårdens Golf Club

  • © Hesslegårdens Golf Club

Place

Places

Hesslegårdens Golfklubb

 

Hesslegårdens Golfklubb er en herlig 18-hulsbane, der ligger i let kuperet terræn kun 30 minutter nord for perlen Kristianstad. Her vil du opleve opleve flote greens, indspil over vand og spændende smalle passager mellem høje træklynger.

 

Banebeskrivelse

18-hulsbanen på Hesslegårdens Golfklubb er præget af vandforhindringer, skov og beplantede områder. Hele seks af hullerne smykker sig med udfordrende vandforhindringer, og fire huller er indrammede af skov. Banen passer til spillere på alle niveauer, eftersom næsten samtlige huller byder på alternative veje til greenen. Terrænet er let kuperet og greens´ene holder fin hastighed. Desuden har nogle baner dogleg gennem, eller rundt om, skovpartier, plus et antal velplacerede bunkere som krydderi undervejs.

Miljø og træningsfaciliteter

På Hesslegården Golfklubb hersker der en hyggelig atmosfære, og klubben tilbyder både driving range, trænings-green, restaurant og proshop. Der er også en golf-hal med træningsapparater og mulighed for massage.

Overnating

Hesslegården Golfklubb tilbyder overnating i samarbejde med både hoteller og vandrerhjem i nærheden. Der tilbydes også golfpakker, som inkluderer både greenfee og overnating. Se klubbens hjemmeside for mere information.

Fakta om Hesslegårdens Golfklubb

Par 70.

Gul tee: 5495 meter.

Rød tee: 4711 meter

Arkitekt: Jan Sederholm

Greenfee: Hverdag senior 300,-, junior 150,- kr. Weekend og helligdage, senior 350,- kr, junior 175,- kr.

Sæson: april – oktober

Discussion about Hesslegårdens Golfklubb

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden