• © Häckeberga Slott

Place

Places

Connect with Häckeberga Slot

Häckeberga Slot

Perfekt til en weekend med forkælelse ligger slottet eventyrligt smukt på én af syv holme i Häckeberga-søen. Glæd dig til fantastiske omgivelser, afslapning og gourmet-mad af lokale råvarer.

Häckeberga Slott’s oprindelse kan faktisk spores helt tilbage til 1300-tallet, hvilket er med til at give et besøg hér en helt ny dimension – stedet har en atmosfære, der virkelig emmer af historie. Det nuværende Häckeberg er opført af arkitekten Zettervall i 1875 og er meget smukt og stilfuldt – udvendigt såvel som indvendigt.

Häckeberga Slott siges at være hjemsøgt, og for de modige arrangeres specielle oplevelsesaftener med netop dette tema

Slottets gourmet-restaurant tilbyder alle måltider og sætter en ære i princippet om at bruge de fineste lokale råvarer, som passer til årstiden. Fornemme vine og forskellige øl tilbydes også fra stedets rige og varierede sortiment.

Udover slottets mere ”jordnære og håndgribelige” aktivitetstilbud – såsom fiskeri, jagt, ridning, whisky- og vinsmagning – kan du opleve spøgelsesaftener…! Häckeberga Slott siges at være hjemsøgt, og for de modige arrangeres specielle oplevelsesaftener med netop dette tema.

Hvis du har lyst til et besøg i byen, ligger både Ystad og Malmø i kun ca. 30 minutters afstand fra slottet. Flere gode golfbaner er også i umiddelbar nærhed. Hvis du blot ønsker at slappe af anbefales det stærkt bare at sidde i slottets park og lytte til fuglesang og indånde stedets naturlige idyl.

Discussion about Häckeberga Slot

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden