• Araslövs Golf Klubb

  Araslövs Golf Klubb

  © Araslövs Golf Klubb

 • Araslövs Golf Klubb

  Araslövs Golf Klubb

  © Araslövs Golf Klubb

 • Araslövs Golf Klubb

  Araslövs Golf Klubb

  © Araslövs Golf Klubb

 • Araslövs Golf Klubb

  Araslövs Golf Klubb

  © Araslövs Golf Klubb

Place

Places

Araslöv Golf & Resort

Araslöv Golf & Resort ligger lige nord for Kristianstad, kun en times kørselv fra Malmø. Dette komplette golfanlæg rummer to 18-hulsbaner og ligger i omgivelser, der er typisk skånske med et smagfuldt mix af det traditionelle og det moderne, samt et virkeligt smukt hedelandskab.

Banebeskrivelse

Norra Banan er en kombineret park- og skovbane med hurtige greens og græstees af generøs størrelse. Banen starter ved træningsområdet og afsluttes ved golfrestauranten med hul 18 som selve juvelen i kronen.

Et ganske langt indspil slås over vandforhindringen, der omgiver den populære udeservering, og ender på en kuperet green. Her står man altså overfor flere udfordringer. Norra Banan er signeret arkitekten Sune Linde og åbnedes i 1991. Siden da har den gennemgået flere ændringer i layout og finish, og dermed er det i dag en bane med gennemgående top-forhold, der møder spilleren.

Södra Banan er også en kombinert park- og skovbane. Denne banen er noget længere end Norra Banan, og er samtidig smykket med kraftigt kuperede fairways, små greens og store vandhuller som forhindringer. Banen har 5 tees, der giver en længde fra 4800-6300 meter, og dermed er det enkelt, for nybegyndere såvel som elitespillere, at finde frem til sit spillerniveau.

Södra Banan starter ved driving rangen og ender ved klubhuset og restauranten. Den bringer spilleren gennem både mægtig egeskov og kuperede, mere åbne, områder. Fra flere steder på runden er der en nydelig udsigt over Kristianstads-bygden og Araslövsøen. Banen er tegnet af arkitekten Tomas Ryd og åbnedes for spil i 2009.

Miljø og træningsfaciliteter

Golfanlæget består af to 18-hulsbaner og en 6-huls korthulsbane, og klubben ligger i Färlöv, 10 kilometer nord for Kristianstad. Korthulsbanen er Pay & Play, og her kan nybegyndere uden videre erfaring med golf også spille.

Overnating

Fra golfhotellet kan du nyde en fin udsigt over Södra Banan og Araslövssøen. Alle hotelværelserne ligger på bakkeniveau og har egen parkering og udendørsområde. I tillæg til greenfee og overnating inkluderer golfpakkerne morgenmad og 3-retters middag. Stedets golf-kro er åben fra morgen til aften og har også en lang række velsmagende retter på menyen.

Fakta om Araslöv Golf & Resort Golfklubb

Norra Banan

Par 72.

Hvid tee: 6137 meter

Gul tee: 5809 meter

Blå tee: 5226 meter

Rød tee: 4903 meter

Arkitekt: Sune Linde

Södra Banan

Par 72.

Hvid tee: 6219 meter

Gul tee: 5851 meter

Blå tee: 5107 meter

Rød tee: 4749 meter

Arkitekt: Tomas Ryd

Greenfee: Hverdage senior 350,- kr, fredag-søndag, 450,- kr. Halv pris.

Sæson: april-oktober.

Book Tee time på Golfsverige.dk

Discussion about Araslöv Golf & Resort

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden