• © Petter Bangtsson

  • © Marie Olsson

Place

Places

Degeberga-Widtsköfle Golfklubb

Degeberga-Widtsköfle ligger i Østre Skåne og byder spillere på en åben bane med links-karakter. Banen er bygget på ren sandjord, hvilket bidrager en til ekstra lang sæson. Fairways af generøs størrelse, indrammet af en blød rough, får tankerne til at flyve i retning af Skotland.

Banebeskrivelse

Degeberga-Widtsköfles Golfklubb har både en 18-hulsbane og en 9-huls korthulsbane. Stora Banan er designet af Tommy Nordström og bygget på ren sandjord. Dette bidrager til en lang sæson, mens det ogs¨giver mindelser om links-karakter. Banen karakteriseres af højtliggende, greens, som er vel vogtede af bunkere. Dermed stilles der desto større krav til spilleren, når det gælder træfsikkerhed, boldkontrol og planlæging. Dermed anses Stora Banan som passende for både nybegyndere og mere erfarne spillere.

Green-områdene er blødt bakkede med kortklippet græs, og i kombination med det hårde underlag står de for meget af udfordringen undervejs på runden. En middelgod golfspiller må ofte ærgre sig over et dybt dyk i en sandbunker, hvis greenen ikke rammes, og netop derfor vælger mange mange spillere på Degeberga-Widtsköfles GK at gå efter en mere mådeholden strategi.

Golfklubbens korthulsbane er i meget god stand, og 9-hulsbanen består af par-3 huller, som varierer fra 90-160 meter i længden. Pay & Play-banen er åben for alle, også de som ikke har certifikater.

Miljø og træningsfaciliteter

Degeberga-Widtsköfle Golfklubb tilbyder en 250 meter lang driving range med græs-tees med plads til 50 personer. Her findes også tre putting- og chipping greens, en pitching green for slag op til 70 meter, samt en trænings-bunker med green. I tillæg har klubben et 160 meter langt træningsområde forbeholdt spil med egne bolde. Degeberga-Widtsköfle Golfklubb blev etableret i 1988 som den tredie klub i Kristianstad kommune, og 18-hullsbanen blev indviet i 1990.

Overnating

Degeberga-Widtsköfle GK tilbyder overnating i en hyggelig hytte, der ligger på klubbens område, med 4 sengepladser. Desuden samarbejder klubben også med en række overnatingssteder lige i nærheden. Se klubbens hjemmeside for mere information.

Fakta om Degeberga-Widtsköfles Golfklubb

Par 72

Gul tee: 5871 meter

Rød tee: 5071 meter

Gul tee: 4599 meter

Arkitekt: Tommy Nordström

Greenfee: Stora Banan, alle dage fra 26. marts.-14. oktober. Senior, 400,- kr. Junior, 180,- kr.

Ægtepar, 700,- kr.

Sæson: Marts - oktober

Book Tee time på Golfsverige.dk

Discussion about Degeberga-Widtsköfle Golfklubb

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden