• Christinehof castle

    Christinehof castle

    © Lena Birgersson/Christinehof

Place

Places

Connect with Christinehofs Økopark

Christinehofs Økopark

Her passer de godt på dig og naturen!

Christinehof Økopark er centrum for bevarelse af de naturrigdomme og det kulturlandskab, der findes i netop dette særlige område i det sydøstlige Skåne, bare en lille times bilkørsel fra Øresundsbron.

Christinehof er en fantastisk historie om en usædvanlig, men driftig kvinde, der helt tilbage i 1730’erne, lod bygge et slot. Det var der godt nok ikke mange kvinder, der kunne den gang. Men Christina Piper kunne, og derfor kom slottet til at hedde Christinehof.

Her kan I på egen hånd eller på nogle af de spændende guidede omvisninger komme med på rejse fra jordens skabelse til vore dage. Her kan I opleve nogle af Skånes smukkeste naturområder og vigtigste kulturhistoriske steder.

I kan f.eks. gå på opdagelse i Christinehof, slottet fra 1700-tallet, og fortsætte ude i Borstakärrs myldrende vådmarker, besøge landsby, huse og fabriksbygninger fra ”Alunbrukets” storhedstid i 1700 og 1800-tallet og slentre langs Verkeåens friske strøm under bøgetræernes kroner. I kan altid vandre frit på Økoparkens stier.

På Christinehof og i Økoparken tilbyder man særlige oplevelser for børn, f.eks. ”Slotseventyret”, der er anderledes slotsoplevelse for børn fra 7 år, eller ”Småkryb og sanglærker”, der er en naturoplevelse for børn mellem 4 og 10 år.

Discussion about Christinehofs Økopark

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden