• © Skånska Matupplevelser/Gunnar Magnusson

Place

Places

Brøsarps Gæstgiveri

Husmandskost kan helt bestemt også være gourmet – det beviser Brøsarps Gæstgiveri! Snyd endelig ikke dig selv for et besøg ved dette charmerende sted i Østerlen i Skåne.

Kvalitet i råvarerne er en top-prioritet hos Brøsarps Gæstgiveri, uanset om det gælder grønsager, fisk og skaldyr direkte fra havnen i Simrishamn, fjerkræ, eller kødvarer.. – friskhed, smag og bæredygtighed er i fokus.

Skånske egnsretter udgør en god del af menuen, mens der dog også serveres mere internationalt kendt mad og skabes nye kombinationer. Selvom Brøsarps Gæstgiveri’s ambition er, at bibeholde følelsen og oplevelsen af 1600-tallets gæstgiveri, er menuen således opdateret i harmoni med ambitionen om også at være et internationalt top-køkken. Nå ja! – for resten er vildsvin en tilbagevendende og populær del af den inspirerende menu.

Brøsarps Gæstgiveri har høstet megen international anerkendelse, og har været beskrevet i det tyske gourmét-tidsskrift Feinschmecker, mens restauranten også er inkluderet i den svenske madguide ” Bästa Bord”. Stedet har desuden en omfattende vinliste med mange spændende flasker.

Discussion about Brøsarps Gæstgiveri

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden