• Söderåsens Golf Club

  Söderåsens Golf Club

  © Söderåsens Golf Club

 • Söderåsens Golf Club

  Söderåsens Golf Club

  © Söderåsens Golf Club

 • Söderåsens Golf Club

  Söderåsens Golf Club

  © Söderåsens Golf Club

 • Söderåsens Golf Club

  Söderåsens Golf Club

  © Söderåsens Golf Club

Place

Places

Söderåsens Golfklub

Söderåsens Golfklub tilbyder en kombineret park- og skovbane, der ligger cirka 20 minutters køretur udenfor Helsingborg. Dette komplette golfanlæg holder en meget høj standard og hurtige greens og stor variation er stikkord for hvad der møder spillerne. Söderåsens Golfklub har haft værtsskab for flere internationale pro-turneringer i over 20 år.

Banebeskrivelse

Banen byder på en relativt svær start, hvor hul 2 regnes som både et af banens flotteste og ikke mindst vanskeligste. Et gennemtænkt udslag med en svag fade giver den allerbedste start, og derefter kræver hullet et rigtig godt indspil over ent vandforhindring, der vogter greenen.

Efter de første ni huller passeres klubhuset, og spillerne opfordres til at nyde en kop kaffe før det går løs på back-nine. Ved udslaget på hul 10 er der vandforhindringer på højre side, mens en stor plateau-green udgør udfordringen på hul 11. På hul 12 findes masser af høje egetræer som naturlige forhindringer. Alt i alt byder Söderåsens GK på en spændende golfrunde, hvor spilleren får brug for alle køllerne i baggen.

Miljø og træningsfaciliteter

Söderåsens Golfklub blev etableret i 1966, og har arrangeret turneringer som Siab Open (NCC Open) på Challenge og Telia Tour hele elleve gange. Træningsområdet har flere greens, og driving rangen holder åbent døgnet rundt. Man kan vælge mellem at slå ud fra måtter eller græs. I klubhuset er der restaurant og en pro-shop, som rummer alt det essentielle. I løbet af 2013 vil klubben anlægge en 6-huls korthulsbane, mens trænings-greenen ”Treflaggsgreenen” åbnes vi foråret 2013.

Overnating

Söderåsens Golfklub tilbyder golfpakke med greenfee og overnating i samarbejde med hoteller i nærheden. Se hjemmeside for mere information. Desuden har klubben en opstillingsplads for mobile home og campingvogn med el. Pris: 100,- per døgn. Faciliteter og restaurant i klubhuset.

Fakta om Söderåsens Golfklub

Par 71.

Hvid tee: 6034 meter

Gul tee: 5633 meter

Blå tee: 5270 meter

Rød tee: 4865 meter

Arkitekt: T. Bruce och R. Kadefors

Greenfee: Mellemsæson 29.april - 20. juni, hverdag 380,-, weekend 420,- kr. Junior halv pris.

Sæson: 1. april-30 september.

Book Tee time på Golfsverige.dk

Discussion about Söderåsens Golfklub

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden