• © Walter Hughes

Place

Places

Båstad

Vidste du at Båstad hvert år afholder en uges strand-festival med brasiliansk strandtema, kaldet ”Brasseveckan”? Rio er langt væk, så dét her skal du opleve! Festivalen er ganske gratis og byder på masser af oplevelser, underholdning og festlige dage med liv og sommerfornøjelser.

Tennis-ugen 25.-29. juli, hvor der spilles Swedish Open i Båstad og tusindvis af tennis-entusiaster og internationale berømtheder strømmer til byen, er nok den mest kendte af Båstad’s årlige begivenheder. Brasilien-ugen er dog også et af årets største lokale højdepunkter og tiltrækker også tusinder af glade badegæster og feststemte turister.

I løbet af festivalen kan du opleve eksotisk gourmét-mad, forførende samba-rytmer, capoeira-opvisninger og meget andet. ’Brasseveckan’ foregår umiddelbart efter Swedish Open og er en oplagt chance for at opleve en ”eksotisk” uge medtropisk strandfest i Sverige. Hver aften under hele ugen afsluttes med både live bands og DJ-fest.Naturligvis er Båstad og strandene på Skåne’s vestlige kyst også attraktivt udenfor Brasilien-festivalen og Swedish Open. Faktisk har Båstad allerede siden starten af 1800-tallet været en kendt og populær kur- og badeby, og i dag kan du stadig se mange af de store fornemme huse som datidens jet-settere byggede til sig selv. Et lille stykke svensk kultur- og badehistorie.

Tag familien med og nyd Båstad’s børnevenlige strande og fine moderne badefaciliteter. Ved de populære strande tæt ved havnen finder du både offentlige toiletter og omklædningsrum samt, selvfølgelig, is-kiosker og caféer med mere.

Discussion about Båstad

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden