• © Rusthållargården

Place

Places

Connect with Hotel Rusthållargården

Hotel Rusthållargården

Hotel Rusthållargården er et klassisk 4-stjernet ‘countryside’ hotel med aner helt tilbage til 1675.Med sine idyllisk skønne naturomgivelser og restauranten, som er berømt i hele Sverige, er Hotel Rusthållargården et oplagt mål for gourmet-oplevelser.

Hotellet ligger midt i det idylliske fiskerleje Arild ved foden af naturreservatet Kullen og med en fantastisk udsigt ud over Skælderviken. Vigtigst af alt - stedets gourmet-mad er helt i særklasse.Hotel Rusthållargården kan faktisk byde på hele tre forskellige restaurantmiljøer, som alle er fantastisk dejlige med deres lidt forskellige stil og fokus. De tre miljøer er Verandaen – husets bistro, Malmgrenska Matsalen – centrum for fine dining området, og Vinbaren oppe på en fantastisk tagterrasse.

Hotel Rusthållargården har gennem årene haft stor succes med at opfylde stedets egne høje kulinariske ambitioner, og i de idylliske omgivelser er mange bryllupper og fester blevet fejret. Uanset om du planlægger én enkelt overdådig gourmet-middag eller en weekend med lækre oplevelser er Hotel Rusthållargården en oplagt destination.

Discussion about Hotel Rusthållargården

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden