• Åkargården Golf Club

  Åkargården Golf Club

  © Louise Nordström Pettersson

 • Åkargården Golf Club

  Åkargården Golf Club

  © Louise Nordström Pettersson

 • Åkargården Golf Club

  Åkargården Golf Club

  © Louise Nordström Pettersson

 • Åkargården Golf Club

  Åkargården Golf Club

  © Louise Nordström Pettersson

Place

Places

Åkargårdens Golfklubb

Åkagårdens Golfklubb ligger på den idylliske Bjäre-halvø blot 7 kilometer fra Båstad. Området er velsignet med et fantastisk klima og 18-hulsbanen ligger i et åbent kuperet landskab med udsikt mod Skälderviken og Hallandsåsen. Åkagårdens Golfklubb tilbyder også vintergolf.

Banebeskrivelse

Det milde klima gør at sommer-greens er åbne for spil allerede i slutningen af marts. Åkargårdens GK karakteriseres af let kuperet terræn og åbne partier. Layouten er nøje gennemtænkt og vinden kommer ofte i spil. Banen har velplejede greens og fairways, og  regnes som udfordrende for både nybegyndere og mere erfarne spillere. Udover smukt banelandskab får spilleren en super udsigt mod både Kullen og Skälderviken i syd.

Miljø og træningsfaciliteter

Klubhuset stod færdigt i 2000 og rummer både en velassorteret proshop, konferencelokale og en hyggelig restaurant, der holder åbent året rundt. Navnet Åkargården stammer fra bondegården, der ligger ved banen, og det var ejeren af denne, Mats Åvall, som i slutningen af 1980erne tog initiativet til banen. Det startede med 9 hul og derefter hyrede familien banearkitekten Jan Sederholm, der tegnede de 9 sidste. Det er først og fremmest familien Åvall, som driver golfbanen, og atmosfæren i klubben er præget af engagement og kærlighed til både sporten og golfklubben.

Overnating

Åkargårdens Golfklubb tilbyder golfpakker med greenfee og overnating i Åkargårdens Lodge på selve klubområdet, og samarbejder også med en række hoteller, kroer og herregårde lige i nærheden. Se klubbens hjemmeside for mere information.

Fakta om Åkargårdens Golfklubb

Par 71.
Gul tee: 5568 meter
Rød: 4556 meter
Arkitekt: Privat/Jan Sederholm
Greenfee: Høysesong fra 3.6- 9.6, 17.6-23.6, 1.7-11.8). Golfklubben opererer med fire greenfees afhængig af tidspunkt.
06.00-07.59: 400,-
08.00-12.59: 450,-
13.00-16.59: 450,-
17.00-21.00: 400,- (man, tir, ons, tors). 300,- (fre, lø, søn.)
Sæson: Fra april-november

Book Tee time på Golfsverige.dk

Discussion about Åkargårdens Golfklubb

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden