• © Dag Larsson

  • © Dag Larsson

Place

Places

Ryfors Golfklubb

Ryfors Golfklubb ligger i Västergötland, i det lille samfund Ryfors umiddelbart vest for Mullsjö og knap 30 kilometer fra Jönköping. 18-hulsbanen holder en god kvalitet, og er en kombineret park- og skovbane, der omfatter både vandforhindringer og interessante niveauforskelle. Samlet set står spilleren overfor en varieret og spænende golfrunde i en herlig klub-atmosfære.

Banebeskrivelse

Når du ankommer til tee på hul 1 på Ryfors Golfklubb befinder du dig på ´golf-historisk´ jord. Her blev det nemlig spillet golf allerede i 1888. Banen er anlagt i et kuperet terræn, og kendetegnes ved store bølgende greens, brede fairways og udfordrende rough. Det gælder med andre ord om at holde sig på den smalle sti. For at banen skal smelte mest naturligt ind i det oprindelige landskab har enkelte af hullerne udfordrende hældninger. Andre huller er nærmest stejle, men til gengæld oplever spilleren magisk udsigt på eksempelvis hul 9.

Banearkitekten Peter Nordwall gik varsomt frem da han tegnede banen, som er placeret i et af Europas mest fornemme landskabsparker. Nul støj, men massevis af fuglekvidder og sus i sivene, er nogke af de herlige ingredienser man bydes på hele runden gjennom.

Miljø og træningsfaciliteter

Ryfors Golfklubb har fine træningsområder og driving range i tillæg til proshop og restaurant. Halvvejs gennem runden kan man købe snacks og tage en forfriskning. Klubrestauranten hedder Engelska Villan, og bygningen var oprindeligt bolig for en af brødrene Sager, når han kom hjem til Ryfors efter diplomatopgaver eller fra tjeneste som hofstaldmester på Det Kongelige Slot i Stockholm. Nyd et deiligt måltid i et historisk miljø. Du kan også overnatte på hotellet, der ligger i et perfekt chips afstand fra tee på hul 1.

Overnating

På selve Ryfors Golfklubbs område findes hotel i tillæg til 4 opstillingsplasder med el til mobile homes og campingvogne. Prisen er 100,- per nat, og måltider kan nydes i klubbens charmerende restaurant. Derudover samarbejder golfklubben med en række hoteller og overnatingssteder lige i nærheden. Se klubbens hjemmeside for myderligere information.

Fakta om Ryfors Golfklubb

  • Par 72.
  • Hvi tee: 6094 meter
  • Gul tee: 5765 meter
  • Blå tee: 5626 meter
  • Rød tee: 4870 meter
  • Arkitekt: Peter Nordwall
  • Greenfee: Senior hverdag, 320 m. kr. Lørdag-søndag, 380,- kr. Junior t.o.m. fylde 21 år, 160,- kr. Lørdag-søndag, 190,- kr.
  • Sæson: april-oktober

Book Tee time på Golfsverige.dk

Discussion about Ryfors Golfklubb

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden