• PGA of Sweden National

  PGA of Sweden National

  © PGA of Sweden National

 • PGA of Sweden National

  PGA of Sweden National

  © PGA of Sweden National

 • PGA of Sweden National

  PGA of Sweden National

  © PGA of Sweden National

 • PGA of Sweden National

  PGA of Sweden National

  © PGA of Sweden National

Place

Places

Connect with PGA of Sweden National

PGA of Sweden National

PGA of Sweden National er et af Syd-Sveriges mest ambitiøse golfprojekter. Kyle Philips, som også har designet Kingsbarns ved St. Andrews i Skotland, har omdannet et traditionelt agerbrugslandskab og rå natur til et eksklusivt golfanlæg med to 18-hulsbaner. Links Course og Lakes Course byder på vidt forskellige golf-oplevelser og samtidig på et af Sveriges mest eksklusive miljøer.

Banebeskrivelse

Klassicismen råder fuldt ud på begge baner, men tydelige forskelle mellem dem kan alligevel ses med det blotte øje. Mens Links Course har store let bakkede greens, samt små og få bunkere, opleves det modsatte på Lakes Course. De 74 bunkere er fyldt med 15.000 kubikmeter sand. Og mens Lakes Course bliver en imponerende knaldgrøn over hele den tidlige sæson, smykker Links Course sig med den karakteristiske gullige farve, som man kender fra links-baner. Højt græs i roughen, som giver assosiationer til Skotland hører naturligvis også med.

På Lakes Course kan du med fordel lægge en langsigtet strategi allerede på tee. På flere af hullerne er det en fordel at lade driveren hvile i baggen og istedet manøvrere sig fremover med list og lempe. Tre søer omkranser banen, og de er forbundet med hinanden via små elve, der ofte lokker spillernes bolde til sig. Trærne er for de flestes vedkommende i vækstfasen, men i kombination med vandet er det nok at slås med. Vinden kommer også ofte i spil, og tvinger gerne spilleren til at spille bolden kort og lavt mod greenen og lade den trille elegant ind i roligt tempo.

Selv om der passerer nogen huller før man møder vandet, bydes man på nok af andre udfordringer. Den store specialbyggede indsø går langs hul 9, 17 og 18 og undervejs møder spilleren lynhurtige greens, både i kanten af og halvt ude i søen. Hul 17 er et smukt syn fra hvid tee. mens hul 18 bringer spillerne tilbage til det fornemme klubhus.

Links Course er en klassisk 18-hulsbane, som er formet i pagt med det oprindelige naturlandskab. Greenen er bygget på en seng af sand, for at oplevelsen skal ligge så tæt som muligt op ad de ægte skotske links-baner. Fra samtlige huller er der udsigt ned mod klubhuset, og på klare dage kan man se helt til landemærket Turning Torso, som ligger midt i Malmø centrum. Banens højdeforskel på hele 20 meter giver en udfordrende og spændende golfrunde.

Miljø og træningsfaciliteter

PGA National rummer ikke bare to 18-hulsbaner, man også en 9-huls korthulsbane, flotte træningsfaciliteter og et smukt klubhus på 4000 kvadratmeter. Dette er også hjertet af den svenske PGA, og i tillæg rummer stedet et Taylor Made custom fit center, som der kun findes tre andre tilsvarende af i Europa. Miljøet er helt unikt.

Overnating

På PGA National er der 16 eksklusive suiter til rådighed i klubhuset.

Fakta om PGA of Sweden National

Lakes Course

Par 72

7 tees. Tee 68: 6781 meter. Tee 48: 4840 meter.

Arkitekt: Kyle Phillips

Links Course

Par 72

6 tees. Tee 68: 6835 meter. Tee 49: 4950 meter.

Arkitekt: Kyle Phillips

Short Course – 9-huls korthulsbane

Greenfee: Fra 21.6-11.8: 790,- kr på Lakes Course og Links Course. 36 huller, samme bane: 1100,- kr. 36 huller, begge baner: 1350,- kr.

Sæson: Hele året

Discussion about PGA of Sweden National

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden