Stena Line – en komplet færge-oplevelse!

 • New Stena Line Ferry towards Gothenburg
  New Stena Line Ferry towards Gothenburg

  Stena Line

 • Family relaxing on Baltic sea with Stena Line
  Family relaxing on Baltic sea with Stena Line

  Stena Line

[text]

Pladser

En overfart til Sverige med Stena Line er nærmest en total-oplevelse, hvor alle dine og din families behov er dækket. Uanset om du rejser alene, med familie eller venner, vil du finde masser af underholdnings-, restaurations- og shopping-tilbud for enhver smag og alder.

Siden grundlæggelsen i 1962 er Stena Line vokset støt til i dag at være ét af verdens største færgerederier.

På trods af at Stena Line har hele 22 strategisk beliggende færgeruter i Skandinavien, omkring Storbritannien og i de baltiske lande, forbinder de fleste danskere nok Stena Line med ferieture til Sverige.

“Hav en rigtig dejlig tur! – det bliver det uden tvivl”

Med Stena Line´s to ruter til Sverige – Frederikshavn / Gøteborg og Grenå / Varberg – er der flere muligheder at vælge imellem med Stena Line.

Foruden de helt store klassiske færger tilbydes nu også, på ruten Frederikshavn – Gøteborg, overfart med Stena Line Express, som er en super-moderne katamaran, der kan klare turen over på blot 2 timer.

Med de store færger er sejltiden 3 timer og 15 minutter til Gøteborg.

På den 4 timer lange Grenå – Varberg rute sejler endnu én af de store flotte klassiske færger der, i lighed med de øvrige, har et stort og bredt udvalg indenfor underholdning, restauranter med gourmét-mad, caféer, taxfree shopping, biograf, legerum, kahytter og afslapning med mere.

Stena-færgernes overvældende tilbud og gode faciliteter gør, at der aldrig vil blive problemer med at få tiden til at gå; heller ikke på de længere overfarter – tit føler mange ligefrem, at turen godt kunne være lidt længere. Hyggen indfinder sig nemlig hurtigt.

Stena-oplevelsen er mere end bare færgeturen!

Ud over almindelige overfartsbilletter tilbyder Stena særlige éndags og weekend-billetter samt arrangementer og ferieophold, hvor billet og entré til attraktioner eller ferieophold sælges sammen – med gode rabatter naturligvis!

På begge Stena Lines ruter med bilfærger medtages også både cyklister og landgangspassagerer, så der er muligheder for alle typer af rejsende.

Udover færgetransport for personer og biler, tilbyder Stena Line også hotelophold i blandt andet Göteborg, Oslo, Stockholm og Varberg.

I samarbejde med SEMBO, Stena Line´s tekniske rejsearrangør, tilbydes desuden hotelophold i Norge og Sverige, traditionel hytteferie i sommersæsonen, samt sjove oplevelser på ski i Sverige og Norge i vintersæsonen.

Du, og familien eller venerne, kan roligt glæde jer til at krydse Kattegat med Stena Line. Nyd turen, underholdnings-tilbuddene og maden!

Shopping–mulighederne er også for mange en tradition i sig selv, og udvalget er overraskende stort. Stena Line´s taxfree-butikker holder et pris-niveau, der som regel også er billigere end i land.

Det er ingen overdrivelse, at der ombord på Stena Line´s store færger venter dig en komplet shopping-oplevelse – tag et kig her og bliv inspireret med det samme.

Giv dig selv og familien en ægte færge-oplevelse på overfarten med Stena Line. Du kan allerede nu bestille ferie-pakker og finde gode tilbud på Stena Line´s egen hjemeside her.

Hav en rigtig dejlig tur! – det bliver det uden tvivl.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden