Nyd turen til Sverige med Scandlines

 • Scandlines ferry between Helsingør and Helsingborg
  Scandlines ferry between Helsingør and Helsingborg

  Scandlines

 • FS „Sassnitz“ between Trelleborg and Sassnitz
  FS „Sassnitz“ between Trelleborg and Sassnitz

  Scandlines

 • Feel the breeze on board of Scandline’s ferries
  Feel the breeze on board of Scandline’s ferries

  Scandlines

[text]

Pladser

Selvom der nu er fast forbindelse over Øresund til Sverige, forbinder mange stadig turen til Sverige med en hyggelig færge-overfart. Der er da også al mulig grund til at vælge Scandlines´ Sveriges-rute mellem Helsingør og Helsingborg på dit næste besøg til Sverige.

Scandlines blev grundlagt i 1998 og er i dag et af Europas største færgerederier. Rederiet tilbyder høj frekvens, kapacitet og pålidelighed på deres ruter, hvilket naturligvis også gælder på Helsingør-Helsingborg ruten.

“Når du ankommer ”hinsidan” træder du faktisk ud lige i ´downtown´ Helsingborg – nemt og bekvemt!”

Mange danskere forbinder stadig en Sveriges-tur med færgen og hygge ombord – det er nærmest tradition. Færge-oplevelsen giver bestemt også, for mange, et hyggeligt afbræk på køreturen og er den ideélle anledning til en lille pause, en kop kaffe og/eller lidt godt at spise.

Fra Helsingør sejler Scandlines’ bilfærger til Helsingborg stort set hele tiden; døgnet rundt er der 3-4 afgange i timen. Overfarten tager kun 20 minutter, så der er sjældent lang ventetid.

Bekvemt for alle rejsende

Du kan selvfølgelig rejse med eller uden bil, og udover almindelige overfartsbilletter tilbyder Scandlines også særlige éndags og weekend-billetter, samt arrangementer, hvor billet og entré til forskellige attraktioner i Sydsverige sælges samlet – med god rabat naturligvis!

Du kan naturligvis også vælge at rejse med tog. I så fald stopper toget i Helsingør, lige ved færgen, så det er nemt at komme videre ombord.

Scandlines medtager både ferie-cyklister og landgangspassagerer, der typisk skal shoppe eller besøge attraktionerne lige på den anden side af Sundet.

Når du ankommer ”hinsidan” træder du faktisk ud lige i ´downtown´ Helsingborg – det kan ikke være nemmere eller mere bekvemt!

Fra Københavns Hovedbanegård kører også ekspresbuser via Helsingør til Göteborg (og videre til Oslo) og til Stockholm – med stop i de største byer undervejs.

Uanset hvordan du kommer til og fra færgen, så glæd til at krydse sundet med Scandlines.

Nyd turen! – på trods af den korte overfartstid er der alligevel tid nok til en afslappende kop kaffe og et stykke kage, eller lidt indkøb i taxfree-butikken ombord. Indkøb i taxfree er som regel billigere end i land.

Du kan allerede nu vælge at købe din billet online her, men du kan selvfølgelig også vente og købe billet på kajen i Helsingør.

God tur! – det bliver hyggeligt!

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden