[text]

Rejsen til Sverige

Som vores nærmeste naboland er Sverige let og ubesværet at komme til, ligegyldigt hvilket transportmiddel I benytter.

  • There are many flight connections to Sweden
  • Different options to go to Sweden by ferry
  • Different options to go to Sweden by train
  • Seat belts is required also in the back seat

There are many flight connections to Sweden

Vælg mellem bil, fly, bus, færge og tog – eller ta’ cyklen med på færgen eller i toget! I bilen er I jeres helt egen herre, og det svenske vejnet er stort og veludbygget – selvom ude i de yderste hjørner.

Alle de kollektive transportformer tilbyder forbindelser mellem Danmark og Sverige, der er både præcise, frekvente og velfungerende.

Læs mere om transportmulighederne ved at klikke på det relevante link i menuen til venstre. Det er i hvert fald ikke transporten, der skal stå i vejen for jeres næste besøg eller ferie i Sverige! Det kan næsten ikke være nemmere!

Öresundsbron, connects Malmö and Copenhagen

Med bil og bus til Sverige

Sverige er et rigtigt godt land at være bilturist i. Det store vejnet af motorveje, nationale hovedveje, regionale landeveje og lokale biveje er veludbygget og vedligeholdt – selv ude i de yderste hjørner af det store land. Svenskerne har en velfungerende og hensynsfuld trafikkultur, der gør det nemt og trygt at køre for udlændinge, selv inde i de store byer og i de mange rundkørsler.

Different options to go to Sweden by ferry

Med færge til Sverige

Selvom den faste forbindelse over – og under – Øresund har eksisteret i snart mere end 10 år, forbinder mange danskere en ferie eller et besøg i Sverige med færgeturen over Øresund eller Kattegat. I mange herrens år har man taget færgen til Sverige, og færge-oplevelsen med pausen på turen, indkøbene og lidt godt at spise ombord ligger fortsat meget dybt i danskerne.

There are many flight connections to Sweden

Med fly til Sverige

Selvom flyrejse selvfølgelig ikke er relevant, hvis I bare skal på en lille ekstra miniferie i Sydsverige, så må man ikke glemme, at Sverige er et meget langt land og flyruten mellem København og Stockholm faktisk er den mest trafikerede af alle ruter i Norden.

Different options to go to Sweden by train

Med tog til Sverige

Københavns Hovedbanegård – og dermed resten af Danmark – er nu i stor stil koblet på det store og velfungerende svenske jernbanenet med DSB Øresunds og SJs (de svenske statsbaner) mange tog direkte over Øresund, inkl. højhastighedstoget X2000.

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden