[text]

Regionale links

Eksterne links

Malmø Lufthavn

Der kører busser mellem Sturup Lufthavn (33 km. øst for Malmø) og Malmø Centralstation og Lund Centralstation 1 eller 2 gange i timen.

  • Malmö Airport

Malmö Airport

Rejsetiden er 45 minutter til Malmø og 40 minutter til Lund.

Taxa holder lige udenfor terminalen. Husk altid at spørge efter prisen før turen begynder. Taxa selskaber, der kører til og fra lufthavnen, har aftalt en fast pris for ture til og fra Malmø, Lund og andre byer. Prisen til og fra Malmø og Lund er omkring 395 SEK.

Hvis du har forudbestilt en taxa, henvender du dig blot ved “Förbeställd taxi” skranken, hvor chaufføren altid venter.

”Flygtaxi” kan bestilles sammen med flyrejsen. Den kan også købes ved ”Flygtaxi” skranken. De fleste inderigslufthavne i Sverige har særlige ”Flygtaxi” services. De har faste priser til de fleste adresser i Sverige, og kan deles med andre rejsende for at reducere omkostningerne.

Western harbour in Malmö

Malmø

Igennem de seneste årtier har byen udviklet en ny og unik identitet som en moderne europæisk storby med masser af kvaliteter og tilbud. Læs vores nye guide til Malmø her, med shopping, gå-ruter og restauranter.

The Cathedral of Lund

Lund

I Lunds tusindårige bymidte ligger Domkirken, Universitetshuset, Kunsthallen og mange museer sammen med livlige markeder, butikker, varehuse, populære caféer og restauranter.

Scandic Hotel Kramer in Malmö

Hoteller i Malmø

Også indenfor overnatning er udvalget i Malmø imponerende – du finder let et hotel efter netop din smag.

Art and design by Formargruppen in Malmö

Shopping i Malmø

Hvorfor er Malmø bare perfekt til en hyggelig shoppingtur? Ganske simpelt; I kan gå rundt til alle butikkerne og indkøbscentrene – næsten da!

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden