Seværdigheder i Borås

  • Sculpture festival in Borås
    Sculpture festival in Borås

    Superstudio

[text]

Pladser

Borås er et paradis for børn og barnlige sjæle. I og omkring byen kan man finde flere forlystelsesparker og sjove aktiviteter som garanterer uforglemmelige oplevelser for hele familien.

I Borås findes der et stort udbud af seværdigheder og attraktioner for hele familien - og specielt børnene kan blive forkælet med masser af forlystelsesparker og sjove aktiviteter året rundt. I Navet Science Center kan børn og voksne lære en masse og opleve verden gennem videnskab og eksperimenter i smukke inspirerende rammer.

"Lær om menneskekroppens funktioner eller prøv kræfter med nogle af matematikkens mysterier"

Lær om menneskekroppens funktioner eller prøv kræfter med nogle af matematikkens mysterier. Børnene vil også elske en tur i Borås Djurpark hvor tropiske dyrearter trives side om side med nordiske ulve, bjørne og lynx.

Spændende museer

Borås byder også på en række spændende museer, hvoraf specielt tekstilmuseet er interessant fordi regionen er hjemsted for mange af Sveriges gamle tekstilproducenter. Museet skildrer tekstilhåndværkets udvikling i Sverige fra et historisk såvel som menneskeligt synspunkt.

Er vejret dårligt så tag i Stadsparkbadet, hvor vandhunde og vovehalse kan lege i de tempererede bassiner og få adrenalinen op at køre i bølgebassinet, på klatrevæggen eller i vandrutsjebanerne.

Borås Djurpark

Borås Dyrepark tilbyder, udover oplevelser med de mange dyr og flotte anlæg, også flere gode spisesteder, samt overnatningsmuligheder og konference-faciliteter i nærheden af parken. Borås Dyrepark ...

Upzone -oplev eventyret i trætoppene

Upzone er en oplevelse for alle, der elsker at bevæge sig, kende grænserne og fremfor alt ha' det rigtigt sjovt.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden