Borås - sommerstemning og sjove aktiviteter

  • Borås
    Borås

    © Gert Olsson/bildarkivet.se

[text]

Pladser

Med gratis udendørs koncerter, museer, dyrepark og mange andre attraktioner har Borås rigtig meget spændende at tilbyde besøgende.Tag hele familien med og få mindeværdige sommeroplevelser med hjem!

Ca. 65 kilometer øst for Göteborg ligger byen Borås, som i mange år har været et knudepunkt for Sveriges jernbanesystem og længe har været en vigtig handels- og industri-by. Byen har dog en masse langt mere ”sjovt og spændende” at byde på, og en mini-ferie med hele familien til Borås udfyldes let med sjove og dejlige aktiviteter for store som små.

"Sommer-stemningen i byen er specielt dejlig "

I og omkring Borås finder I blandt andet Zoo, badeland, gode forretninger og hundredevis af kulturtilbud, mens byens omegn byder på mange naturskønne områder. ”Sommer-stemningen” i byen er specielt dejlig; og måske især på torsdage, hvor der er gratis live-musik på Stora Torget i bymidten - ofte med kendte kunstnere.

Find inspiration til din næste ferie

Få inspiration til din ferie i Borås! - Borås er fuld af muligheder. Der er helt sikkert meget mere at opdage end du var klar over. Tag et kig her og få flere oplevelser med!

Curtain Rango design Jenny Stefansdotter Stentoft

Tygriket

Oplev Sveriges vævetradition og gå på opdagelse i fabriks-udsalg i Tygriket (Stofriget) ved Borås. Her er også meget at hente for dig, der ikke ejer en symaskine.

Sculpture festival in Borås

Seværdigheder i Borås

Borås er et paradis for børn og barnlige sjæle. I og omkring byen kan man finde flere forlystelsesparker og sjove aktiviteter som garanterer uforglemmelige oplevelser for hele familien.

Läckö Castle

Västergötland

Ridder Arn Magnusson har måske mere end nogen anden øget interessen for middelalderen i Sverige. Skara nævnes allerede i år 1070, som et åndeligt og politisk centrum i Västergötland.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden