Skaldyrsrejsen i Bohuslän

  • Lobster safari in Flatön, Bohuslän, West Sweden
    Lobster safari in Flatön, Bohuslän, West Sweden

    © Frank Heuer/Turistrådet Västsverige

[text]

Pladser

Vil I ha’ noget vildt imponerende at fortælle om? En helt særlig oplevelse med hjem fra familiens efterårsferie? Så skal I endelig opleve fænomenet ”Skaldyrsrejsen”. Det er bestemt værd at skrive hjem til familien og vennerne om!

Tænk på efterårsmørket. Et oprørt hav og vinden, der hviner i rigningen. Tænk så på det dækkede bord og de tændte lys. Tænk på alle Bohusläns mange skaldyrslækkerier på fadet foran jer og en stemning, der bare kan opleves i Bohuslän.

Find og bestil jeres skaldyrs-miniferie på websitet ”Skaldjursresan”. Prøv at opleve både hav og land, fiske efter krabber, tømme de fyldte hummertejner og ikke mindst opleve den gode smag af verdens absolut friskeste skaldyr.

Seafood plateau in West Sweden

Maden i Vestsverige

Maden i Vestsverige er bestemt værd at rejse – og komme igen – efter.

Oysters by Nature’s Best Everts Sjöbod

Østerssafari i Bohusläns skærgård.

Vinden er frisk, solen varmer i ansigtet og nede i den lille kahyt serveres den lokale specialitet ”Grebbestad Tångknäcke” med frisk ost og dampende varm kaffe! Det er en perfekt start!

Lobster Safari in West Sweden

Hummersæson i Bohuslän

De spæde bølger klukker mod kajen, luften er krystalklar, vinden er i sit venlige hjørne og i det aftagende efterårsmørke dukker naturen langsomt frem i stærke røde og gule nuancer. Alt er stille. Men det er stilheden før stormen…

Marstrand in Bohuslän, West Sweden

Marstrand – Sveriges charmerende forpost mod vest!

Smukke solvarme klipper og en forfriskende havbrise – dét er vest-Sveriges skærgård!

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden